tisdag, december 14, 2004

Upplagt för sköna kräkkänslor


I boken "Dumskallarnas sammansvärjning" går den enormt tjocke och enormt smarte Ignatius på bio och tittar på filmer som är så fruktansvärt kräkframkallande att det innebär en sorts pervers njutning att titta på dem - just för att de är så hemska kan man sitta och nära sitt hat. Det är också ett slags sätt att njuta.

Ikväll klockan 20.30 får vi också njuta på ett liknande sätt. Ett program som har den löjeväckande titeln "Det goda samtalet" har Linda Skugge som gäst. Linda Skugge kommer i programmet att undra varför folk bryr sig så mycket om vad just hon tycker. Det är alltså upplagt för att bli riktigt khorosho*.


Clockwork Orange-språk: "......Others are brilliantly anglicized: khorosho (good or well) as "horrowshow"...."
-----
Appdejt: Hmmm det vete fan om det inte blev en antiklimax ändå. Hon var inte riktigt så störande som jag hade hoppats på. Dessutom gillade min dotter henne. Fast en sak vi i allafall gemensamt störde oss på, det var hennes snack om att tjäna pengar: "Man måste tjäna mycket pengar" om och om igen. Anledningen till att jag stör mig på det är att jag tjänar så lite pengar och är avundsjuk. Jag är helt enkelt inte lika bra som L.Skugge...inte på något; antagligen är hon en bättre vakt än vad jag är också, och rörmokare. Fan vet om hon inte är en bättre pappa också.

Appdejt 2: Emma var INTE imponerad.

Inga kommentarer: