tisdag, april 05, 2005

Bloggbabbel

Jag har märkt att jag har olika perioder i mitt bloggande. Teman vore för mycket sagt, för de är helt omedvetna, de bara kommer av sig själva, bara blir. Förra veckan t.ex blev det en hel massa sexrelaterade grejor jag skrev om. Varför då? Vet inte. För nåt halvår sedan babblade jag mest på om mig själv. Jag malde på och malde på som en slags självterapi. Den perioden tycks vara över nu. Vilken period jag är inne i just nu vet jag inte...jo, jag länkar rätt mycket har jag märkt.

Nu börjar jag dra mig till minnes hur bloggandet är under den soliga, varma årstiden - mitt och andras. Det bloggas, vill jag minnas, rätt sparsamt när solen skiner. Semesterfirande kan också göra bloggen lidande. Firande och lidande i samma mening - det är ju som livet självt förresten.

Just nu, för att byta ämne helt plötsligt, pågår det ju en intressant [sic!] debatt: Hur bedömmer man om det man skriver är intressant för andra?
Skall andra bedömma? Nix tycker bl.a Chadie och Annica. En som har valt en annorlunda lösning på frågan är Emil - han låter folk bedöma honom redan på posterna. Möjligen som en liten protest, men ganska intressant [sic! igen].

Image hosted by Photobucket.com
Jaha, nu närmar sig den årstiden när blåa metallgubbar kidnappar kvinnolik direkt ur gravarna. Samma plåga år efter år.

Inga kommentarer: