lördag, april 30, 2005

CC Publisher

När det kommer till audiobloggning har jag ett problem: jag har ingen plats för ljudfilerna. Jag har gjort ett par små testningar med Geocities, och det funkar, men är ett alldeles för litet utrymme.

Bengt och Patrick gav mig förslaget att testa "Ourmedia". Jag gjorde det, och det funkar, men är fruktansvärt segt och långsamt - än så länge, för de (de bakom "Ourmedia") har sagt att det skall bättra sig - snart.

"Ourmedia" är en samlingsplats, en slags community kan man säga - med inbyggda bloggar och allt. Där samlas bilder, texter, ljud och videofiler upp. Det ser lovande ut och jag hoppas det speedas upp. När man går med i "Ourmedia" registrerar man sig samtidigt på "Internet Archive", för det är där filerna man laddar upp hamnar.

Nu hittade jag nåt som heter "CC Publisher". Det är ett litet program man laddar ner, och som man använder till att lägga in sin media i just "Internet Archive" - men utan att ta omvägen via "Ourmedia". 24 timmar skall det tydligen ta sedan, innan man kan använda den och till exempel audioblogga.

1 kommentar:

Anonym sa...

Keep up the good work, you are providing a great resource! Regards,
Alone Horse