måndag, juli 04, 2005

Pelle Snusk i Vinterviken


Fan vad bra den var, Pelle Snusk. Fast jag anade ju det. Jag såg den i Vinterviken igår och vädret kunde inte ha varit bättre - faktiskt, det kunde gärna ha varit lite svalare när jag tänker efter.

Min kamera kunde ha mått bättre. Den har varit dålig rätt länge nu. Snart mår den väl som skådespelare brukar må "efter en längre tids sjukdom" i tidningarna: dödsdåligt. Dessutom fanns där ena stora silverne luckor på scenen, och de ställde till problem. Trots detta blev det några bilder ändå.

Bloggaretätt var det också. Stefan Geens, Emma Holmér och Jonas Söderström (och Paola också, eftersom hon räknas som halvbloggare då hon lite lätt medverkar på "Två ljudar").

Efter föreställningen var jag bara tvungen att säga till Ika Nord: "Det här var verkligen skitbra! Alldeles för bra för att vara gratis." Och om jag såg ivrig och exalterad ut, så tog hon det med ro och verkade allmänt trevlig.

Ett plus var att de körde en låt som handlade om mig: "Johnny (djä´ni) i det blå". Han slutade förvisso som fiskmat. Men inget säger ju att inte heller jag kommer att sluta som fiskmat. Man vet aldrig.

Uppdejt: Jonas tipsade mig om den engelska originalmusiken: The Tiger Lillies - Shockheaded Peter.

Inga kommentarer: