fredag, augusti 19, 2005

Den glömda videon

Själv höll jag på att flytta den dan, så när Bloggforum 2.0 gick mot sitt slut och folk började bli spralliga, ja då gick jag hem och fortsatte att packa. Jag önskar dock att jag hade fått vara med när det festades loss efteråt. Lite bilder finns det förstås. Men jag hade ännu inte, förrän idag, sett rörliga bilder.

Vad jag förstår så filmades det. Och vad jag vidare förstår, så gömdes videon. Den föll sedan i glömska - vilket var meningen med gömmandet. Det är nämligen så att när Bloggforum 2.0 ägde rum så förväntades bloggexplosionen strax äga rum, och om denna video kom på drift antogs det att detta skulle ha en hämmande effekt på nämnda explosion.

Nu finns bloggen i var mans mun, så jag antar att det är riskfritt att visa videon. Den mailades till mig av en anonym avsändare, med en liten medföljande text som förklarade att på videon medverkar två av blogosfärens mest kända bloggare, men att jag inte fick avslöja deras namn pga skämmis-faktorn. Som tur är för dessa två, så är videon rätt grynig.

"På trappan utanför Bloggforum 2.0".

Inga kommentarer: