lördag, september 17, 2005

Get

Jag är först uppe ur sängen. Att rycka ur alla kontakter hjälper ju inte om någons mobil, inställd på gå upp till skolan-tid, ringer klockan sex och trettio. Naturligtvis är det bara jag som vaknar och som inte kan somna om.

Så jag gick upp. Ska ändå gå ut i boden och leta efter höstkläder - innan skymningen faller. Satte mig vid datorn. Fick några ideér om vad jag skulle göra, men fantasin tröt. Dessutom verkade Bloggers bilduppladdning strula, och det var ju nåt med photoshoppande jag skulle göra. Det får vänta.

Sedan såg jag på tv en stund. Suzanne Reuter och Michael Nyqvist pratade om en pjäs de både spelar i och är medproducenter till: "GETEN eller Vem är Sylvia". Den verkar handla - dvs om jag lyssnade tillräckligt noga - om en man som blir kär i en get. Inte så ovanligt ändå, som man kan tro. Jag tycker mig ha sett en hel del hundägare där husse/hund-förhållandet har verkat mer kärleksfullt än vad tidens moral räknar som sunt.

Det leder mig in på en tanke. Om man har surfat så mycket som jag har gjort, och det är e n o r m t mycket, så vet man att man ibland stöter på bilder man inte hade räknat med att stöta på - särskilt om man, som jag, ibland strövar omkring i nätets undervegitation: djursex. Okej, inte mycket, det går nog tusentals "vanliga" sexbilder på varje djursexbild.

Men! Det konstiga är - att i internets djursexverklighet så är det alltid (typ nästan alltid) kvinna/häst, kvinna/hund, kvinna/you name it! Medan det i verkligheten, den man läser om i tidningarna, är man/you name it. Eftersom det är mest män som står för internet-porr-producerandet (gissar jag) så tyder ju detta på, om man tänker efter, att kvinna/djur-grejen bara är en - låt gå för gravt störd - manlig fantasi.

Inga kommentarer: