tisdag, september 06, 2005

Mumin

Nå, hur funkar det egentligen i mumindalen? Jag menar, Mumin själv och hans syster Snorkfröken - de är nakna och totalt könslösa. Samma sak med deras föräldrar - även om Mamman alltid har ett förkläde. Vi får anta att de förökar sig genom delning, alternativt växer ur jorden som barbapapporna.

Är mumimfamiljen ett unikum i mumindalen - att de inte behöver kläder för att de inte har något att dölja? Kan man då anta att resten av figurerna; My, Too Ticki, Mymlan, Misan och Snusmumriken, har könsorgan - att de måste para sig för att föröka sig? Och hur är det med Hemulen? Han är ju praktiskt taget ett mumintroll. Ändå går han klädd i nån slags fotsida särk. Vad har han att dölja?

Jag bara undrar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså du måste vara en aning korkad om du fått för dig att mumin och snorkfröken är syskon. eller så har du inte sett filmerna eller läst böckerna. Snorkfröken är ju mumins flickvän. Det hade väl vart en aning udda att hon bodde i ett annat hus med sin bror snork om hon också hade vart mumins syster? jag menar dom är ju ändå barn.

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Felskrivning av mig. Gör detta mig korkad?