fredag, november 04, 2005

Set this page

Det här har jag tänkt skriva om många gånger men det har inte blivit av. Det är bara ett av tusentals exempel på saker som egentligen är lite för "små" för att offra en hel bloggpost på. Å andra sidan har jag väl bloggat om tusen mer oviktiga saker, när jag tänker efter.

Jo,
en sida om havsfiskegrejor. Såna där stolar man sitter fastspänd i när man drar upp jättesvärdfisken till exempel, och alla skumma tillbehör till den, och allt man kan behöva inom den nischen.

Jag kan förstå om man lägger upp en sån sida som favorit. Man kanske är intresserad, kanske kommer att återvända till den sidan nån gång; drömma sig ut på havet och båten och stolen, där man sitter som den värsta Hemingway. Man kanske till och med tänker köpa nåt. Då är ett bokmärke bra.

Men att göra sidan till sin startsida?!?! Vem tusan skulle vilja ha en sida med havsfisketillbehör som sin startsida - utom den som råkar jobba på företaget? Om ens den förresten. Jag har sett många sidor med denna: "Set this page as your Home Page". Vilka tror de att de är egentligen?

Inga kommentarer: