måndag, januari 30, 2006

Glamourblogg

Jag bloggar inte tillräckligt ofta om fina plagg och snajdiga accessoarer för att kalla min blogg för en glamourblogg. Jag känner att jag måste göra det nu, om inte annat för att nå upp till epitetet. Så nu ska jag berätta om hur jag brukar klä mig på lördagsmorgnarna - ni vet, när man glider upp ur sängen, har inget speciellt för sig och att det är lite kallt i lägenheten.

Jag virar sängöverkastet runt mig uppe över bröstet - som en sarong ungefär. Förr brukade jag vika in en kant upptill så att den skulle hålla sig på plats, men den lyckades alltid rasa av just när jag stod vid köksfönstret (om grannarna nakenchockades eller om de gick igång på synen förtäljer inte historien).

Men det var förr som sagt. Nu har jag kommit på att jag ska ta på mig morgonrocken utanpå sarongen, och dra åt bältet ordentligt. På det viset sitter morgonsarongen bra. Bäst (och snyggast) blir det när man virar så att sarongen sitter så lågt så att fötterna inte syns. Ja, sådär kan jag gå omkring hela helgerna.

-Pappa, sätt på dig kläder! brukar ungarna säga. Men jag bryr mig inte - glamouren måste få komma i första rummet.

---
Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: