torsdag, april 27, 2006

Snyggast i världen

Inne på People Magazines hemsida har man kunnat rösta om vem och vilka som är de snyggaste i världen i olika kategorier. Det handlar om kändisar såklart - bara kändisar.

Alltid när jag läser sånt tänker jag att det antagligen gömmer sig ännu snyggare människor därute. Anonyma slöjomslutna hetingar i Afghanska bergsbyar och bakom is gömda eskimåer. Till exempel. Såna vi aldrig kommer att få reda på att de är snyggast i världen.

(OBS, bilden är ett montage)

---
Andra bloggar om:

18 kommentarer:

Anonym sa...

usch det är bara en massa ruggugglor på listan ju

Anonym sa...

bakom is gömda! det gillade jag.

Anonym sa...

Och jag tänker alltid; Borde jag alltså veta vem alla dess är? Och ha en åsikt om hur de ser ut?

Jag håller på eskimån.

Anonym sa...

sandra: Eller hur.

lovisa: I would'nt know.

anna: Yodaprat is the new black.

desirée: Jag med.

Anonym sa...

sandra: Jag höll med i ditt harklande (alternativt: Ben Hurs brorsa).

Anonym sa...

Jag som trodde man kunde rösta....vart paff när det inte blev något :)

Anonym sa...

Står det verkligen Göran Persson?????
Ville rösta fast det står att det gick inte. Det bevisar, kanske, att vi är både dåliga lyssnare och dåliga läsare ;)
AH! tack för besöket och kommentaret!

CV sa...

Det är så kul att förstöra omröstningar. Jag försökte och försökte rösta på GP. Men det var ju ett montage. Buse!
RS
kulturbloggen.com

Anonym sa...

el: Jamen det stooood ju att det var ett montage.

tigrina: :-) Välkommen tillbaka.

cv: Japp - buse. :-)

Anonym sa...

hm jag fattar inte heller svaret... I wouldn´t know betyder det jag kunde inte veta eller borde inte veta? det är bara att hålla med = ruggugglor hela bunten. Däremot är afganer otroligt vackra män som kvinnor.

Anonym sa...

Till alla myndigheter/ organisationer/press
via "DU"
/skicka vidare! (behövs inga frimärke i flesta områdena; räcker bara minsta graden af human-känsla, plus hjärnbit att fatta!

=========================
ref. Officiell VARNING/Tidsfrist (bara en månad, gäller fr.o.m. idag) 27 april 2006

Skärp er och sluta hyckla annars ska jag anmäla er! Sedan flera år bedriver jag verksamheten, firman heter ETOS-hemföretag... Jag är turkisk advokat och tolk i 7 (sju) språk. Strax efter EU medlemskap (1995) och validering af Högskoleverket bekräftade mina rättigheter att arbeta även som jurist... Det betyder att jag inte saknar någon Jesus att göra mitt, mina diplom och erfaren är högre af alla kommunala instrumenter som sitter där och överdriver med folket och inte ger något uppdrag till mig... Det är bara något exempel och jag förstår att det är otur att träffa okunniga som inte alls vet att min nivå räknas högre (120+20 poäng) än af alla flesta jurister/tolk i 24 länder. Plus, man får räkna min erfaren som tillägg eftersom jag slutade juridiska fakulteten i 1982 och varit i arbetslivet sedan dess.
Vet ej, kanske skulle mitt humanitärt engagemang också räknas som plus... Varför inte!.. Jo, vissa kretsar nämner mig "Människorättskämpe" för att jag engarerar gärna humanitärt sätt... Flesta fall, men här behövs ju inte reklamera...
Ändå försummas mitt arbete, titel, personlighet hos de som sitter i maktkorridorer. Om ni är en af sådan ansvarig borde ni nämna er "medskyldig"... Då riktar jag min varning direkt till dig för att det strider mot grundlagen att bedriva någon dold agenda, i terminoloigin heter detta "elimination".. Du är rena rama brottsling enligt uppfattningen mänskligarättigheter! Även i svenska lagar får man inte bedriva sådan skam oavsett du kallar detta strukturell rasism, diskriminering, isolering etc etc!.. Allt detta är förbjudet!.. Om du inte kapabell fatta vad du sysslar där, då är det dags att du lämnar din post till en passande person och söka jobb som griskötare...
Först och främst de som högst ansvarige i Migration-o. Integrationsverket/kommunala stolar, länsstyrelsen, jourverksamheter...med flera lurendrejeri centra.
Ni som ordnar konferenser har egentligen inte ens lyckat minsta respekt i mitt hjärta för att mina 17 år som försvann i Stockholm, blev plus erfaren att se ert rätta ansikte... Era älskare hundar är mer respektabla för att de inte ljuger, inte konferenserar i ABF!...
När jag öppnade min första advokatbyrån i 1984 då var vissa personer på dagis; menas, blivit dem vuxna utifrån som tagit makt men inre delen saknas något mänskligt... Om du är en af dem; räkna med din egen ålder!.. Dåtiden hade jag vetenskap i säcken, kanske hade du några kilo bajs i din blöja i början af 80-talet. Nu låter det att vissa mongoloider bar detta skit i övre delen af sin kropp och därför är det inte konstigt sådana varelser nedvärderar mig... De som sätter annonser i kommuner/jour/migration etc anslagstavlan, låtsas hjälpsamma meddelar att det finnas "rådgivare" men samtidigt märker man att dessa listiga horaktige anställda suddar bort vissa namn och då hänvisas egentligen mesta korrumperade jurister... Vissa fall hamnar rena karaktärer i botten eller syns aldrig och medien hjälper att tysta ned oppositionella rörelsen, jo jag är inte ensam som sårade (förlorade 17 år/fy sjutton!) i den smutsiga processen.. Därför borde hederliga stå upp och solidarisera med mig... Vad bör man göra?! Varna!... Det gör jag!.. Härmed varnar jag dem som skickar klienter till sina nära/kära sektmedlemmar.. Någon gång, någostans bör de snyltsyskoner betala sina smutsiga affärer d.v.s. sådana hederlösa råttor bör skärpa sig och vara redo att ställas till svars!
Jag ska anmäla er hos JK (om den också nonchalerar då fortsätter jag protestera hos andra bl. a. FN/institutionerna över hela världen) sålänge du&dina samverkande tvåbenta missbrukar demokratiske värderingar, bedrar mänskligheten och fortsätter försumma mitt yrke/erfaren/talang/personlighet!..
Firman ETOS är verksam även som Int. Antidiskrimineringsbyrå ETOS (trots diskriminerad själv) har F-skatte/registreringsbevis 47111, visas upp vid första mötet; byrån ligger i t-bana Rågsved, Stockholm
Ni får ju publicera detta exempelvis som en nyhet, rubricerad "Strukturell rasism avslöjad/Den sanna oberoende antirasistiska juristbyrån ETOS varnar de sektstyrda falska antirasistiska byråer/korrupta råttor både i kommuner-länsstyrelsen-parlamantet-AMS/migrationmaskineriets snyltmästarna som suger ut folket...då o. då svartlistas oppositionella, inte minst ETOS"

Inga hälsningar

Ekrem TOS, jur.kand. tolk

Anonym sa...

hörru Johnny jag blev bara ÄNNU mer konfunderad av svaret :-) louds of info

Anonym sa...

lovisa: Jag menade typ "inte vet jag". Och det där svaret kom inte från mig, utan det var ett äkta spam.

Anonym sa...

några grå har jag - förstod att det var ett spam jag skojade bara

Anonym sa...

eller förresten vadå några - har louuds av dem

Anonym sa...

lovisa: Jag har också några grå ..... hår. Men de verkar minska i rask takt.

Anonym sa...

sandra: Låter förvirrat det här.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.