tisdag, augusti 29, 2006

Han är inte ursäktad

Mina Google-annonser ligger där de ligger - lite diskret undanskymda. Antagligen alldeles för undanskymda, för det är sällan någon trycker på dem. Men sakta - jäkligt sakta - men säkert ska jag få ihop till hårddisk-dvd:n (det mesta har jag - jippii - fått ihop medelst skatteåterbäringen. Nu gäller det mest att hitta en bra modell).

Nå - jag tycker ändå jag är ursäktad som har dem. Jag är fattig, och varenda korvöre jag får ihop är viktigt. Jag är också ursäktad eftersom de är så undanskymda och att de inte kastas i ansiktet på läsaren.

En som inte är ursäktad är Carl Bildt. Han är ingen fattiglapp. Ändå slänger han sina Google-annonser rätt i plytet på mig. Jag känner mig som om jag vore utsatt för en paj-attack. Varför har han dem över huvud taget? Men han ska ändå ha lite bloggheder för att
han använder sig av en simpel blogspot-blogg .
---
Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

Walentine Andersson sa...

Tycker inte man ska be om ursäkt att man har annonser. Varför någon fick idén om att allt ska vara gratis förstår jag inte riktigt och varför inte folk kan klicka mer på reklamen förstår jag inte heller

Det är ju ett sätt att kanske få chansen att göra bloggen/sajten bättre som man har reklamen där.
Hade det bara varit för snabba pengar är det ändå porr som gäller

Anonym sa...

walentine: Jag skäms i alla fall. Egentligen vet jag inte varför. Men vad reklam gäller så borde den i alla fall vara smart och snyggt placerad.

Anonym sa...

too-ticki: tack. vad snällt. men jag hoppas att min post inte lät som att jag uppmanade till det, för det får man inte göra enligt reglerna.