söndag, november 26, 2006

Kära dagbok

Vaknade klockan tolv (på dagen) efter en natt fylld av drömmar. På slutet var det en sån där dröm där jag på något sätt visste att det var en dröm, och att jag kunde påverka vad som skulle hända. Tyvärr handlade drömmen om att jag skulle stoppa en kudde, och valet jag kunde göra var om jag skulle stoppa den med ludd eller med nån slags färdig innerkudde.

Antagligen kom drömmen av att jag var iväg till morsan igår. Vi gjorde en bytesaffär. Jag fixade bort pop-ups från hennes dator, och hon skulle sätta muddar på min jacka. Ärmarna var för korta, men det visade sig att det inte behövdes muddar, utan det räckte med en liten förlängning. Sånt kan tydligen tränga in i drömvärlden.

Jag vaknade som sagt. Klev upp och gjorde några mackor. Sedan satte jag mig vid datorn. Lite håglöst mashade jag upp en gammal filmaffisch.



Sedan ringde Paola: "Du kan väl komma över och fika! Det är så fint väder, och du kan behöva komma ut." Jo, det var en bra idé, tänkte jag. Jag lade på luren. Då sade dottern: "Åk inte ännu, jag måste ta en sväng till Farsta först. Jag lånar ditt åk-kort." Jaha, tänkte jag, då sätter jag mig väl och bloggar lite.
---
Andra bloggar om:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Först kommentarsregler, seriöst värre, sen dagbok!

Anonym sa...

deisrée: Jupp. Jag håller på att normaliseras.

Anonym sa...

Snälla Johnny! Varifrån har du hämtat ordet MASHA (upp)???
M V H Molly undrande Ginger.
Hehe...Definitivt snart aktuell i pepparkakstider , i sällskap med kanel, nejlikor, bikarbonat, kardemumma.

Anonym sa...

Molly:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mash-up