torsdag, mars 29, 2007

Google-check

Förra gången var första gången jag skulle lösa in en Google-check. Glad i hågen (till att börja med) knatade jag fram och tillbaks mellan bankerna på söder.

-Nix!
-Va!?
-Nix!
-Va?!
-Glöm!
-Va!?

De tog inte checken på allvar, ingen av bankerna gjorde det. "Kalle Anka-check" och liknande fick jag höra. Till slut tog jag mig ut till min egen bank, som ligger i Högdalen, och där fick jag växla in den.

Man tycker ju att namnet Google borde mötas med respekt, men icke. Rådet till alla, och till mig själv, är att man låter pengarna gå in på sitt konto. På det viset slipper man en jättestor växlingsavgift också. Jag trodde jag hade gjort så, men häromdagen kom en ny check.

Till de som undrar om det blir några pengar kan jag tala om att Googlepengarna är korvören, åtminstone för just den här bloggaren.
---
Andra bloggar om: ,

5 kommentarer:

Martin Klasch sa...

"Förra gången var första gången" - en kul början på posten.
Många korvören små gör en prinskorv.

Anonym sa...

Det måste väl ha blivit några kronor iallafall?

Mitt AdSensekonto har inte gett några pengar än, efter nästan ett år. Kanske blir det några kronor till hösten, om det fortsätter i samma takt som nu.

stationsvakt@gmail.com sa...

p-e/desiree: Problemet är inte pengarna egentligen, eftersom det handlar om så lite, utan hur jag ska få in de på kontot istället.

CV sa...

Jag var med om detsamma, men gå in i ditt googlekonto och ändra i inställningarna, skriv in att du ska ha dem insatta på ditt bankkonto direkt. Det gör jag, och det är smidigt och fungerar bra.
jag får 700 lite drygt var tredje månad ungefär. alltid något.
RS
kulturbloggen.com

stationsvakt@gmail.com sa...

cv. Jag har gjort det. Likförbannat kommer checken.