lördag, maj 05, 2007

Labyrint

Sånt här tycker jag är kul. Eleverna på en skola i Ingatorp bygger en labyrint på skolgården. De gräver ut labyrintformen, och fyller den med omkringboende lantbrukares stenar. Efter vad jag förstår så hatar lantbrukare stenbumlingar, och är bara glada att bli av med dem.

Jag har förresten ägt ett hus i Ingatorp, men det blev aldrig av att jag flyttade dit. Det fick funka som sommarstuga under ett par somrar, innan det såldes med förlust.
---
Andra bloggar om:

9 kommentarer:

Maria sa...

Jag gillar också labyrinter. Du bör kolla in boken Den gröna labyrinten. Labyringer i trädgårdar och i människans histori" av Elisabeth Svaln. En mycket trevlig bok!

Maria sa...

... människans historiA skulle det naturligtvis vara... alla dessa borttappade bokstäver - var hamnar de!? Förmodligen där alla borttappade strumpor hamnar... där bor de i perfekt harmoni med varandra... så är det...

stationsvakt@gmail.com sa...

maria: Är det så? Äääär det så?

Anonym sa...

Det där huset i Ingatorp har jag för mig figurerade i någon av de meme med frågor du besvarat här på bloggen, i alla fall ditt "Ja" till hennes fråga om husköp. Vilket får mig att tänka på vilken häftig labyrint hjärnan är där jag kan gömma undan de stenbumlingar jag snubblar över i din labyrintiska blogg. Ja, du fattar.

stationsvakt@gmail.com sa...

hakke: Ja dessa jäkla bumlingar man har i sin labyrint ja. Jag blir bara glad över att du plockar bort dem.

Maria sa...

Japp och enligt Eddie Izzard så svävar de runt i omloppsbana kring jorden tillsammans med hela världens flygplatsers incheckade och sedan borttappade resväskor... så är det... så äääär det!

stationsvakt@gmail.com sa...

maria: Och blir glödande kometer när de återinträder i atmosfären, och slår ner i folks huvuden.

Maria sa...

Jojjomensan! Det är bäst att hålla koll på sina borttappade bokstäver, strumpor och resväskor - annars så vete katten vad som kan hända när man sticker nosen utanför dörren...

stationsvakt@gmail.com sa...

Maria: Bäst att hålla sig inne.