måndag, juni 25, 2007

IDG + Twingly = Sant

Att Twingly sluter avtal med IDG är kul (via beta alfa). Det har ibland känts lite ansträngt att bara ha DN och SvD att twingla på. Men vilka är då IDG? Jo, de är "En gigant bland utgivare av IT-relaterad information": Cap&Design, Internetworld och PC för Alla är bara några av deras tidningar.

Alltså en ganska rik källa att ösa ur. Jag tror att trafiken till dessa sidor kommer att öka. Åtminstone kommer jag att bidra till det. Kopplingen till Twingly blir ett bra skäl att gå till dem. Jag tror att jag ska tjuvstarta - se om det finns något att rapportera från ett par av de ovan nämnda sidorna:

PC för alla berättar om en bloggare som tiggde pengar för att få råd med en Iphone. Det var visserligen inte i Sverige, men jag tycker mig ha märkt av en del tiggande även från den svenska bloggosfären. Jag själv, till exempel, har tiggt. Men jag minns inte om det hände nåt. Iphone-snubben fick däremot sina pengar.

Tydligen har gratistidningen Stockholm City fått en ny logga, berättar Cap&Design. Den måste ligga ganska nära den gamla, för jag märkte då inte av den när jag bläddrade i tidningen idag. Men det kanske också var avsikten.

Funkar.
---
Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

Plastfarfar sa...

...och inte såg jag att du hade mekat med din logga förrän du skrev om Citys.

När tog du bort pomedibomet?

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: Det försvann för skitlänge sedan. :-)

stationsvakt@gmail.com sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.