måndag, augusti 06, 2007

Artikel och annons

Ja jäklar! Ibland synkar annons och artikel så bra.


---
Andra bloggar om: , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Den undre bilden är en rebus va? Pissa på E-Type, typ. Jag kan inte säga att jag är förvånad över att de värsta kissdåd... jag menar missdådarna finns i "västra Götaland."

stationsvakt@gmail.com sa...

ban~ken_ västra Götaland - ARN-country.

Anonym sa...

ban~ken:
Den undre bilden är reklam för ett läkemedel för män som inte längre har en chans att vinna i "vem-pinkar-längst-tävlingar". I själva verket borde den vara olaglig eftersom man inte får gör reklam för receptbelagda läkemedel i Sverige.

Läkemedelsföretaget går runt lagen genom att bara visa bilden och en URL nere i hörnet! Tveksamt om det är lagligare dock.

Egentligen borde man polisanmäla annonsen.

Anonym sa...

Nej, Johnny. Västra Götaland betyder inte Västergötland utan den del av Sverige där göteborgarna bor och inte för inte kallas "Sveriges framstjärt." Vilket skulle bevisas av nämnda statistik.

Kerstin: Taskigt att dra in Jaggan i ett sådan piss-sammanhang.

stationsvakt@gmail.com sa...

kerstin: Åfan - hade ingen aning.

ban~ken: Nämnde jag att jag hade en svag tvåa i geografi? :-D

Anonym sa...

ban~ken:
Bättre än att dra in min Peugeot :-).

Så säger du:.
Nej, Johnny. Västra Götaland betyder inte Västergötland utan den del av Sverige där göteborgarna bor

Hrm, Västergötland är också det landskap där Göteborgarna, bland andra, bor och Västergötland ligger förstås i Götaland (= det område i södra Sverige som inte är Svealand).
Med "Västra Götaland" menar man idag den nya politisk/ekonomisk enheten, hopslagningen av flera landskap i västra Götaland, där förstås Göteborg också ingår. Både Västergötland och Västra Götaland (obs. stor bokstav på Västra här) ligger förstås i västra Götaland (med liten bokstav på "västra").

(jag är rätt bra i geografi, om jag slipper prata om det där som finns norr om Mälaren, för övrigt bor jag själv både i Västergötland, i västra Götaland och i Västra Götalandsregionen - så är jag dessutom yrkesskadad :-)).

Anonym sa...

Hoppsan, där slant jag på tangenbordet, Västra Götaland är inte en sammanslagning av flera landskap utan av flera län.

Även den bästa kan fela - tydligen :-).

stationsvakt@gmail.com sa...

Man lär så länge man lever.