söndag, augusti 26, 2007

Ett hopkok

Andra bloggar om: , ,
---
Jag morgontittar på 4:ans morgonprogram. Ett par mackor, en kaffe. Inte komplicerat, rätt skönt. Jo, förresten, en sak är lite komplicerad, och det är att tänka sig Tilde de Paula ihop med Runar. Men allmänt slappt i alla fall. Diggiloo-gänget är på besök.

De pratar om .. äsch, jag har redan glömt. Men låten minns jag. De sjöng en slags specialkomponerad Diggiloo-låt som handlade om dem själva, tror jag. Hittar den ingenstans, men den kommer säkert på 4:ans web-tv kan jag tänka mig.

Grejen med den låten var att den var det grövsta hopkoket på andra låtar jag någonsin hört. Det kanske var meningen? Det kanske var det som var grejen? Jag vet inte, i så fall var det duktigt gjort. Jag kände igen hur många små snuttar som helst i den, även om jag inte kan placera dem nu. Elton John-låten "Yellow brick road" var särskilt tydlig.

Om du hör låten - försök hitta låtar. Du kommer nog att hitta flera.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant att du också satt i morgonsoffan(stolen?) och funderade över det otänkbara. Varför är det svårare att tänka sig vissa tillsammans än andra. Den här kombon fungerar inte i min hjärna....det tar liksom slut...(eller kanske hade det tagit slut redan innan och det är därför jag inte får ihop det?)

stationsvakt@gmail.com sa...

Christina: Vad är Runars knep egentligen? Även om jag försöker föreställa mig hur kvinnor tänker, har jag ändå riktigt svårt att se vad de ser hos honom.

Anonym sa...

Första tanken i mitt huvud också när jag slog på tv:n vid elva.
Runar är kanske Guds gåva till kvinnorna ändå.

stationsvakt@gmail.com sa...

lovisa: Först skickade han Jesus. Det funkade inte. Nu skickar han Runar.

Anonym sa...

& Amadeus "lill-Runar" lär av pappa. Gud behöver inte jobba med det.

stationsvakt@gmail.com sa...

lovisa: När det kommer till lill-Runar hoppas jag på ett grovt uppror mot föräldrarna - med inslag av satanism.