fredag, augusti 31, 2007

Jag ser då ingen likhet

Andra bloggar om: , , ,
---
I samband med flaggbränningen i Pakistan bränner de tydligen en docka föreställande Reinfeldt också. Men är det Reinfeldt? Jag ser då inte många likheter.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker mest dockan påminner om killinggängets spermahare, eller möjligtvis den där haren i Donnie Darko

noctivagus sa...

Likhet eller inte. Detta går inte skämta bort eller ignorera. Men jag antar att du skämtar bort förintelsen också.

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Spermaharen, där har vi det!

noctivagus: Du har inte tillräckligt fog för att anta något efter att ha sett en post. Och du antar fel.

Anonym sa...

Jag håller med om att det inte går att skämta bort. Först bränner de vår flagga och sen en docka som ska föreställa vår statsminister. Är det mindre allvarligt än en rondellhund föreställande en stråtrövare? Kasta inte sten i glashus.

Anonym sa...

För övrigt anser jag att islam bör förintas - det är en sjuk, vidrig, vidskeplig, korkad och sinnessjuk masspsykos bortom allt sant och vett, bortom sanning och rättvisa, bortom vetenskap och humanism.
Stoppa skiten.
Dessa djälvar är tamejfan inte kloka.
Vad är värre - att bränna en människa av kött och blod levande eller rita en teckning alldeles oavsett vem det föreställer?
Det är naturligtvis inte trevligt med nidbilder av någon verklig människa som lever, men att göra det av en påhittad sagofigur som Muhammed är värt ingenting, zero, nada. Det är trams och detta visar bara att EU bör verka för utresa för ett par miljoner idioter som utgör en rejäl säkerhetsrisk för världen.
Länge leve friheten, humanismen och vetenskapen.
(vore underbart om detta inlägg fick vara kvar, tänk om någon är så modig)

hj-testar-e-blogger sa...

Till Anonym hummanist:
Komiskt att folk kan häva ur sig så mycket galla och hat och inte våga stå för sina ord utan istället kallar sig "Anonym". Och till råga på det kräva att meddelandet inte ska suddas ut...

Anonym sa...

Håller fullständigt med "Anonym" och tror att han står för sina ord till 100%. Vi är väl lika anonyma allihopa, "Hjalmar" säger mig precis lika lite som "Anonym" i vart fall.

Mvh//Tobbe

Tudor sa...

Man måste ju säga att det är rätt respektlöst att göra avbilder av Muhammed. Alltså, att driva med någon annans religion. Att avbilda Muhammed är ju det värsta man kan göra enligt en muslim antar jag.
Hursomhelst så har vi yttrandefrihet och religionsfrihet i Sverige, så det här måste vara lagligt och ok att göra, men som sagt, det betyder inte att det inte är respektlöst.
Jag personligen tror att detta faktiskt är upptakten till det tredje världskriget. Vi får se vad som händer.
Jag känner många kristna, muslimer och en del judar och ingen av dem är farliga eller dumma i huvudet p.g.a sin religion.
Fanatiker och extremister däremot, de har alltid varit dumma i huvudet.
Om man blir förbannad för att några bränner vår flagga så måste man ju förstå att de kan bli förbannade av att vi avbildar deras profet.
Visst, jag har också skämtat om islam och t.o.m publicerat Muhammedbilder i min gamla blogg, men jag är totalt respektlös...det vet ju alla.

Anonym sa...

Men alltså... Det är ju roligt att de gjort en så misslyckad docka..

Det är ungefär som de där demonstrativa grejorna när massa muslimer gjorde skändliga avbilder av Jesus - typ för att ge igen på danskarna - och ingen brydde sig...

Snälla du noctivagus, bara för att man skrattar betyder det inte att man inte tar saker på allvar. Tvärtom, humor är en del av att förhålla sig till saker.

Unknown sa...

Bara för att folk är så skitskraja för att dö, så uppfinner dom ett otal religioner som lovar ett eller flera liv efter detta.
Vuxna människor som klamrar sig fast vid befängda sagor, och kräver att deras tro har tolkningsrätt i alla lägen, borde genomgå minst en liten sinnesundersökning.
När ska den värsta farsoten i mänsklighetens historia, dvs religionerna, utrotas?
Tyvärr troligen aldrig.

stationsvakt@gmail.com sa...

Om man hoppar över själva grejen - protesterna, flaggbränningen, dockbränningen: VET man att dockan är Reinfeldt? Vem säger det? Det är det JAG frågar mig.

Nihonshu sa...

Vad jag tycker om islam är nog känt, men att reagera så som noctivagus gör är ju bara hysteriskt. Är det något man SKA göra är det ju att hånskratta åt de enfaldiga dårarna som fyller en igensydd burka med halm och tycker det är en bra voodoo-docka av vår statsminister. För att inte tala om hur svårt de har för nordens flaggor... Stå på din min gode Johnny.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Jag tog bort den kommentaren. Stämningen börjar bli lite för upprörd härinne.


HÄR SLUTAR KOMMENTARERNA PÅ DEN HÄR POSTEN.

Plastfarfar sa...

Du vet att man stänga av ytterligare kommentarer för en viss postning i redigeringsläget Post Options (Alternativ för inlägg) för den posten.

Man kan välja om man vill att de existerande kommentarerna ska synas eller döljas.

stationsvakt@gmail.com sa...

pg: Visste inte. Testar nu. Tack.