fredag, september 28, 2007

Försenad vargtimme

Andra bloggar om: ,
---
Vargtimme
ORDLED: varg--timm-en, varg--timm-an
• timme före gryningen när människan anses särskilt utsatt för mardrömmar och kriser o.d.

Gryningen har redan inträffat och jag sitter redan på jobbet. Sedan jag gick upp vid fem i kolsvarta mörkret har jag passerat tusentals människor på väg till sina jobb. Men nu på jobbet sitter jag ensam i ett stort mörkt hus och det är kallt och öde. Allt som hörs är ljudet av mina fingrar mot tangentbordet. Och den som kallas vargtimmen kommer krypande - lite retroaktivt sådär.

Jag tänker på allt skit jag har fyllt nätet med. En del bra saker också, jovisst, men mycket skit har det blivit. För varje bloggpost som, åtminstone i mina egna ögon, har varit bra så har det blivit tio som inte har varit det. Som har gödslat nätet i onödan. Som ligger där och ruttnar som en matbit nedtappad bakom kökssoffan.

Ja vafan gör man? Orkar man rensa? Det här blir min 4,854:e post på det här bloggverktyget hittills, och vem fan skulle orka skyffla i en sån stack? Inte jag. Men nåväl, det ljusnar ute och trafiken låter högre än för bara fem minuter sedan. Snart har jag förträngt allt detta för idag (samt har gödslat ännu lite till).

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hur skall kvalitet avgöras?

Det som du uppfattat som kasst kanske var bloggposten som förändrade mitt liv :)

Se det hellre som att du riktar dig till en riktigt bred publik

Anonym sa...

Johnny! Deppa ej. Hur ska man som bloggare(hehe, jag är endast kommentator)veta exakt vilka poster som "slår"?? Det blir väl som i Jakten på Dalai Lama(Hoola Bandoola Band): man får söka pärlan på varenda avskrädeshög...el ngt i den stilen...
:-) Molly Ginger.

Anonym sa...

Håller med dom tidigare här...jag känner ibland att alla mina inlägg blir plahaaa. Men varför har man så många läsare då. Något måste det ju vara som tilltalar dom. Knappt är det väl min musiksmak eller bilder. När det känns som värst skrivar jag bara om det JAG gillar just då.
Men tänk om ALLA våra inlägg var 'just det' inlägget. Då skulle vi hamna i en massa tv-program och få en massa gratis prylar och killar/tjejer i stora mängder skulle vilja ha sex med oss....neeejj, hellre då dessa kassa inlägg emellan åt :)
fast jag har läst han som får en massa gratis prylar och sökt med blåljus efter extremt bra inlägg hos han...men inte hittat så många än.
Ha nu en skön fredag, Johnny!

stationsvakt@gmail.com sa...

ss: Joo, man får se det så då.

Molly: Fast det var inget depp. bara en morgonkänsla - som är förträngd nu.

Pinglan: Jag vill också ha prylar! :-)
Trevlig dag.

lisa sa...

ohämmat smicker: det är just att du har både bra och dåliga inlägg som gör dig så bra!

stationsvakt@gmail.com sa...

lisa: Ja det var verkligen ohämmat. .-)