lördag, september 01, 2007

Maxade nyhetsbilder

Andra bloggar om: , , ,
---
Egentligen, för att spara plats och få plats med mer på DN:s förstasida skulle de kunna slå ihop nyheterna. Åtminstone bilderna. Till exempel - "Extremister i slagsmål" och "Slagen av Persson" skulle kunna se ut så här i en ihopslagning:

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ha-ha. Det vore kul. Men det finns nog regler mot sånt.

stationsvakt@gmail.com sa...

Zoega: Jag vet. Synd. :-)

Om Jenny sa...

jamen aporopå modebloggar, jag vet! jag har en vintage-blogg ju! tycker problemet med modebloggar dessutom är att de ofta är humor- och distanslösa, något min blogg förståss inte är.

nu ska jag läsa lite på din fina blogg, tycker redan här och nu att dina kommentarskriterier var tydliga och enkla. det ska nog gå bra med den här kommentaren.
/Jenny

rigg sa...

johnny, du har aldrig funderat på att söka jobb på dn? minns att du hade jättebra exempel på bilder och bildrubriker för ett tag sedan också :)

Anonym sa...

"Inför en så kallad kärleksparad, arrangerad av RFSL, drabbade ett 40-tal anhängare till Nationalsocialistisk front och Antifascistisk aktion samman och slogs med tillhyggen och flaskor."
Citat DN.

Haha.. hade dom stöveltrampande nazzeynglen vilat upp den avdomnade högerhanden och blev okontrollerabart upphetsade av tanken på en "Loveparade" ?

Är det inte lite besvärande för Nationalsocialistisk front att vara så öppet skitnödig i sin "naturliga" manliga heterosexualitet och sen inte ens ha en enda kvinna att visa upp offentligt i sin egen organisation?

Vad gör dom killarna på föreningsfesterna förrutom bli aspackade? Hoppas på ett bättre liv - i nästa liv?

Plastfarfar sa...

Hej Johnny. Jag spammar inte alls din fina blogg, jag vill bara påminna om att min är finare, trevligare och roligare på alla sätt och vis än din.

Självklart har du rätt att existera även om du har fyllt 40 och har livet bakom dig. Men är man 'över krönet', så är man.


/Minbloggminbloggminblogg

Äsch. Jag bara larvar mig. Jag är ju 50+ och därmed i det närmaste avliden som spamfjortisarna ser det. Då kan jag utstöta följande på min dödsbädd:

Radera Mera, Stationsmannen!

noctivagus sa...

Nope, tittade igen och ser inget av komik på denna sida.

stationsvakt@gmail.com sa...

jenny: Jaså det fanns en sån blogg. Kul. :-)

rigg: Hehe, jag har redan ett jobb.

anonym: Okej.

pf: Har faktiskt fått göra det lite på senaste tiden.

noctivagus: Om man är full när man läser lyser komiken fram.

rigg sa...

jo jag vet, du är ju stationsvakt... men dn skulle bli så mycket bättre :)
(eller var det svd?)

stationsvakt@gmail.com sa...

rigg: Kan de verkligen övertrumfa en väktarlön då? :-D