onsdag, december 05, 2007

All I want for Christmas is Jól

Bloggutmaningar är vanligtvis inte min grej. Men ibland hoppar jag på. Jag vidarebefordrar den till den som känner för't. Det var via Teflonminne den kom till mig: 7 julklappar.

1: Dator.
2: Digitalkamera.
3: Resa till Rom.
4: Snälla barn.
5: En till resa till Rom.
6: Ännu en resa till Rom.
7: Kläder.
---
En spiraltrappa. Bilden är tagen uppifrån.På tal om Rom så kunde jag inte motstå att ta den här bilden. Antagligen är dragningen genetiskt betingad på nåt vis, eftersom allting i tillvaron är uppbyggt av spiralformationer. Nåväl, tar man en sväng in på flickr ser man att fler kände samma sak: Spiraltrappan på Vatikanmuseet i Rom.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste att du tidigare hade en tv-kontrollant som påstod att han sett en tv.. samma sak hände mig! han kan omöjligt ha sett någon tv. jag är så nyfiken på vad som hände dig sen. ringde du o sa att du inte alls hade ngn och vad hände då? jag har ringt nu nämligen och då sa de att kontrollanten kan polisanmäla om han vill.

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Jag ringde tv-tjänst eller vad det heter, och förklarade att det var omöjligt att kontrollanten hade kunnat se nån tv. Jorå, sade hon i telefonen, de har visst sett.
Hur kämpar man emot en ren lögn? frågade jag mig själv då, och dessutom från "staten". Sen gav fan i det hela och började betala; orkade inte tjafsa.

Magnus Carlbring sa...

Hallå där!

Snälla barn. Det kan du få.

Habrada!

Med vänlig hälsning,

Tomtefar

stationsvakt@gmail.com sa...

embryo: Åhå. Tack.

opassande.se sa...

jäklar, jag som tyckte jag tittade igenom så himla bra... Du är off-the-hook, då som vi säger i gamla svedala... :D

stationsvakt@gmail.com sa...

Opassande: :-D Äsch, tack för att du frågade.