lördag, december 22, 2007

Köttbullar i ugnen

Ett sätt att få euroshoppers normalt ganska äckliga köttbullar att ändå bli hyfsat ätbara, är att man kör dem i ugnen. Etthundrafemtio grader i cirka en timme (eller nåt i den stilen) gör att fettet "dunstar" bort ur dem. De krymper något, och viss köttbullssmak framträder.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

9 kommentarer:

Nihonshu sa...

Jag ser framför mig bara precis gråa broskiga saker som består av nermalda tarmar och ansiktstumörer som läcker ut gamla transfetter... Jag mår lite illa och känner att jag vill bli vegan för en kväll.

stationsvakt@gmail.com sa...

nihon: Det går ju åt en del senap.

rigg sa...

Johnny, imponerande... Få Euroshoppers köttbullar att smaka köttbullar är en köksmerit. Du kanske till och med kan få detta att smaka som julmat?

Anonym sa...

Euroshopper är märket för alla som tror på EU och sväljer det mesta.

stationsvakt@gmail.com sa...

rigg: Nä fan, där går gränsen.

paradigm: Det är den fattiges märke också.

Plastfarfar sa...

Var det inte ni som skrev upp deras snabbkaffe?

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: Det var jag. Jag står fast vid den åsikten.

PGW sa...

Ett trick som funkar på dylika är att hälla aningen rödvin som de får puttra lite i, det brukar leda till viss förbättring.

stationsvakt@gmail.com sa...

tpgw: Åhå. Tack.