Ett sätt att få euroshoppers normalt ganska äckliga köttbullar att ändå bli hyfsat ätbara, är att man kör dem i ugnen. Etthundrafemtio grader i cirka en timme (eller nåt i den stilen) gör att fettet "dunstar" bort ur dem. De krymper något, och viss köttbullssmak framträder.
---
Läs även andra bloggares åsikter om ugnar, köttbullar, euroshopper
9 kommentarer:
Jag ser framför mig bara precis gråa broskiga saker som består av nermalda tarmar och ansiktstumörer som läcker ut gamla transfetter... Jag mår lite illa och känner att jag vill bli vegan för en kväll.
nihon: Det går ju åt en del senap.
Johnny, imponerande... Få Euroshoppers köttbullar att smaka köttbullar är en köksmerit. Du kanske till och med kan få detta att smaka som julmat?
Euroshopper är märket för alla som tror på EU och sväljer det mesta.
rigg: Nä fan, där går gränsen.
paradigm: Det är den fattiges märke också.
Var det inte ni som skrev upp deras snabbkaffe?
pf: Det var jag. Jag står fast vid den åsikten.
Ett trick som funkar på dylika är att hälla aningen rödvin som de får puttra lite i, det brukar leda till viss förbättring.
tpgw: Åhå. Tack.
Skicka en kommentar