fredag, mars 07, 2008

Billig just nu

Canon_PowerShot_A560_SilverJag vill ha en ny Canon. Jag har varit nöjd med den jag har, men den har tagit slut nu. Den jag vill ha är superbillig just nu - 990 spänn på de billigaste nätbutikerna. Några hundra dyrare i fysiska butiker. Jag är fotosugen. Och filmsugen. Antagligen kommer jag väl att häcka i soffan hela helgen, men jag borde ta mig i kragen och sticka och köpa.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

Sara Ödmark sa...

Gör det! Köp, köp, köp. Det är gött att shoppa lite, särskilt kameror.

stationsvakt@gmail.com sa...

saom:
Jag vill
Jag vill
Jag vill

Din vän sa...

Undrar om det blir några gubbfilmer då, med en ny kamera?
Hihi.
mvh
RS
kulturbloggen.com

rigg sa...

Verkar klart vara en riktigt sjysst och prisvärd kamera. Såg på pricerunner att den finns för det priset i några "fysiska butiker" också. Sjutton vad kul det låter, "fysisk butik".

carulmare sa...

Varför vill du ha just den kameran?
Undrar, för själv har jag svårt att bestämma mig. Jag har tittat lite på superzoom-kameror, men njaa. Har kameran det ena, så fattas det andra. Hur hittar man en billig kompaktkamera som är bra på... allt? Den skall ta snabbt, klara av inomhusbilder, rörelse, makro, zoomning... och dessutom rymmas i fickan! :) Vilken är den optimala kameran för, låt oss säga, 300 euro (sisådär 2500Skr)??

stationsvakt@gmail.com sa...

kultur: Vi får först se efter om jag haar råd.

rigg: Eller hur. Tänk om man sade: "Jag tror jag ska handla i en fysisk butik" för femton år sedan, då hade man ju inte verkat klok.

carlmare: Jag har exakt en sådan, fast fyra år gammal. Jag har alltid gillat stuket på'n. fast den är för stor för fickan.