tisdag, oktober 28, 2008

Morgonmycket

> De som kommenterar hos mig får ofta ganska bra Captchas, har jag tänkt på. Ninjus fick en bra sådan nyss, men själv får jag väldigt sällan några. Undras varför.

> Ibland rekommenderar folk bloggar, och det händer att även jag gör det. Men jag undrar om folk "köper" andras rekommendationer, egentligen. Själv har jag väldigt svårt att ta till mig sidor som andra säger är bra, utan vill helst upptäcka dem själv. Antagligen är detta en brist hos mig. Här är förresten en sida man kan följa - det vill säga om man tecknat och skapande.

> Varför döps så få till göte nu för tiden?

> Se upp! ... för fallskärmshoppare (kanske nsfw).

> En ledsam grej: En fotbollsspelare har tydligen blivit mördad. Jag vet inte vem han var, och jag har helt missat nyheter om saken. Men när jag läste om det idag reagerade jag på att folk (många kom till begravningen) var så icke uppklädda: DN. När man inte tillhör de närmast sörjande, utan bara dyker upp för att visa sin respekt - behöver man inte klä upp sig då? En undring bara, för jag har inte varit på särskilt många begravningar.

> En grej till, som jag kom att tänka på nu: Varför har jag slutat att se på tv? Är det en åldersgrej, eller har tv helt enklet blivit så tråkigt att det inte är värt att se? Har internet tagit över? Undrar bara.
---
Läs även andra bloggares åsikter om

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att internet har tagit över.

stationsvakt@gmail.com sa...

Ullah: Tror ja me. :-)

Anonym sa...

Lite upplysning om Ahmed aka Romario Ibrahims begravningen och hur folk var klädda. Enligt muslimsk sed finns det inte särskilda kläder för sådana ceremonier. Alla är välkomna i deras vardagliga kläder.

John Eje Thelin sa...

Men du laddar väl ändå ned tokbra serier som The Shield, Sons of Anarchy, The Big Bang Theory, Breaking Bad och annat?

Att köpa en storbilds-tv har fått mig tillbaka till tv-tittande igen, men fortfarande mest nedladdat, för all del.

stationsvakt@gmail.com sa...

Walid: Tack. Nu är nyfikenheten stillad. :-)

john: Shield har jag sett. Sons of Anarchy har jag inte ens hört talas om.