torsdag, november 13, 2008

Samlag med djur

En minister.Jordbruksminister Eskil Erlandsson ska se till att sex med djur förbjuds. (Expressen)
Men när han pratar om det använder han ordet samlag: "Det ska inte vara tillåtet att ha samlag med djur". Det är väldigt rörande. Det ordet, tillsammans med hans småpojkeblick, får mig nästan att bli lite tårögd.

---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

7 kommentarer:

Peace in mind sa...

Shit, jag behövde bli road ikväll...nu gråter jag...

Stefan Jansson sa...

Jag såg någon minut av en intervju som Aschberg gjorde med jordbruksministern i det här ämnet. Han svarade samma sak på tre olika frågor och man kunde klart se att han inte var påläst och att han helst av allt ville gå hem.

Anonym sa...

Djursex bör förbjudas. Inte av djurskyddskäl i första hand. Djurplågeriet inom matindustrin från djurskyddsynpunkt ett "skyhögt" värre ont, så ur den aspekten är det "sila mygg och svälja kameler", vilket naturligtvis alldeles undgår en sedvanligt korkad minister.

Nej skälet är ett helt annat, nämligen den allmänna sexuella kulturförskämningen. Allsköns äcklerier tillåts breda ut sig fullständigt hejdlöst, vilket förpestar hela samhällsatmosfären. Det måste pressas tillbaka med brutal kraft. Av detta enda, verkligen mer än tillräckliga skäl bör djursex förbjudas.

stationsvakt@gmail.com sa...

Pim: Nu fick jag en vision om hur Don't cry for me Argentina kunde låta om man översatte den till svenska och den handlade om djursex och jordbruksministern och djursex. :-)

steffe: ".. att han helst av allt ville gå hem." - och "klappa hunden". :-D

kraxpelax: Jag är av den åsikten att man ska ta saker i tur och ordning - att man ska ta det grövsta först. Djursex är naturligtvis hur äckligt som helst, men nog skulle jag välja att bli våldtagen hellre än att bli slaktad, om jag vore ett djur. Så innan man förbjuder djursexare bör man i så fall förbjuda köttfabriker.

Anonym sa...

Johnny: Självklart kan man arbeta på flera fronter samtidigt. Ska vi göra stölder, våldtäkter och dylikt lagligt också, så länge vi inte fått bukt med alla mord?

stationsvakt@gmail.com sa...

slim shady: Jag tänkte bara på polisens resurser. Om de har en hög med anmälningar om bankrån på skrivbordet, och jämte den en hög med anmälningar om olagligt byggda vedbodar - ja då borde de beta av bankrånen innan de går vidare.

Anonym sa...

Kanske ni har champagne i ert kylskåp för att ni kan dricka till stor seger - sexköpslag. Nästa år kommer ni hindra kanske även en miljon heterosamlag i Norge. En stor seger till lesbiska kvinnor.

Men kanske det är inte klokt att sabotera en miljon heterosamlag?

Ni är vana vid att när en företräder som feminist, som radikalfeminist, de flesta människor förstår inte att ni är lesbiska. Det beror på att ingen heterosexuell har varit intresserad på riktigt vad de radikala, lesbiska feminister har att säga. Men nu, när ni hindrar en miljon heterosamlag, blir de heterosexuella intresserad om vad för ett folk de radikala=lesbika feminister är.

När jag säger att det är de lesbiska kvinnor som är bakom sexköpslaget det är inte fråga om någon konspirationsteori, det kan inte vara någon ”konspiration”, eftersom alltid någon avslöjar ”konspirationer”, och skriver om det till internet. Som Madde Elgemyr. De flesta heteromän har fått sin uppfattning av de lesbiska från porrfilmer och tror att de lesbiska kvinnorna är sexliberaler, och har ingen aning att de lesbiska kvinnorna är de mest sexualkonservativa gruppen i vårt samhälle och de bästa bundsförvanter med de religiösa konservativa i deras kamp mot friare heterosexualitet. Allt är väl dokumenterat i internet.

Nu när de radikala feministerna har lyckats i sin projekt för att förbjuda sexköp, betyder det på andra ord att de homosexuella har lyckats att förhindra omkring en miljon heterosamlag årligen i Norge. Det kan ha den konsekvensen att de heterosexuella mäns attityder mot de homosexuella försämras eller även blir fientliga. Tills vidare har inställning mot de homosexuella varit positivt om man jämför det till många andra länder. I andra länder det är även farligt att vara homosexuell: det är vanligt att man spottar de homosexuella i ansikte på gator, ropar hotelser, och ibland slår med slagträ. Våld mot de homosexuella är allmänt i andra länder. Och polisen i dessa länder kan berätta, att våldsdåd mot de homosexuella brukar var de mest brutala av alla våldsdåd polisen träffar i sitt arbete. I Mexico och i Brasilien mördas över 100 gltb-människor årligen. Det kan hända att efter sexköpslag träder i kraft de allmänna attityder börjar likna attityder i dessa länder. Heteromän tycker inte om att någon hindrar deras sex, och speciellt arg blir de när en grupp homosexuella kvinnor systematisk saboterar deras sexliv. Och när de lesbiska kvinnor har tagit som sin politiska uppgift att kriminalsera sexhandeln och pornografin, har de också bundit sig till att nå detta mål genom att sprida missinformation, dvs. att ljuga. En heterosexuell man tycker inte att några lesbiska sprider falska uppgifter av hans sexuella beteende. Inte alls. Det är dessutom inte så klokt att sprida påståenden att se heterosexuella sexköpare är pedofiler, njuter av våldtäckt och sprider AIDS när samtidigt hälften av prepubertetiska pedofiloffer är pojkar, även 30 % av lesbiska kvinnor har i sitt liv blivit våldtagen av EN ANNAN KVINNA, och när 4 - 5 % av alla homosexuella män är HIV-positiva (även om det alltid har varit en heterobulvan som hade fått uppgiften att skräcka människor med AIDS).
I pressen och i media det har varit en regel att inte skriva eller avslöja att de radikala feministerna är alla lesbiska feminister. Det är feltolkning att tro att de beror på att press och media vill på så sätt främja feminismens sak genom att vara tyst om saken. Men det egentliga motivet är att pressen och median försöker skydda de homosexuella av repressalier. De vill förhindra att den irritation som radikala feministernas attack mot heterosexualitet inte skulle väcka hat mot de homosexuella. De skyddar inte feminismen utan de skyddar de homosexuella. Men internet skyddar ingen.

Jag har använt gatuvåld mot de homosexuella som exempel hur homosexuellas ställning kan försämras om de lesbiska kvinnorna fortsätter sitt korståg mot heterosexuella människors sätt att lösa sina sexuella behov. Därför att den homofientlighet som orsakar skada till de homosexuellas liv kommer främst från människor som lever i närheten av homosexuella. De är människor på gräsrotsnivån som gör livet av de homosexuella svårt, grannar, arbetskamrater, folk på gator. De heterosexuella som blir rasande för de lesbiska kvinnors aktiviteter för att hindra en miljon heterosamlag i år, försöker inte stifta nya lagar för att förbjuda homosexualitet, de visar sitt missnöje direkt i sin omgivning. Detta ger nya möjligheter till homofobin att växa och samhället blir som helhet mer homofientligt.
Sexköpslag har den nackdelen att en gång den har stiftat politiker har stora svårigheter att annullera lagen. Det kommer att stå i kraft nästa 10 -20 år. Kanske många av er lesbiska feminister har önskat att sexköpslag skulle väcka ett sexkrig mellan män och kvinnor, en stor konfrontation som i slut skulle leda till lesbiskhetens ändliga frigörelse. Men det kommer inte att hända. Det blir ett sexkrig mellan heteromän mot lesbiska kvinnor. Bli färdiga till ett långt krig.