onsdag, december 03, 2008

Homosexuella undertoner

Speltidningen Subdogs berättar om ett "kristet investmentföretag", The Timothy Plan, som har gett ut en guide till tv-spel för troende. För att vägleda kristna föräldrar har man listat de 30 mest upprörande spelen. Spelet Army of Two, till exempel, är inte poppis, för det har "homosexuella undertoner". Tja, inte vet jag - döm själva.



"Den svarta listan" kommer i form av en pdf-fil. Här är några godbitar ur den:

GRAND THEFT AUTO IV
Homosexual Encounters: The main character can solicit dates from males on his online dating website, but will be turned down because he lists himself as a straight male.

BIOSHOCK
TOBACCO: Use: The main character is seen smoking a cigarette (from first-

MASS EFFECT
GAY & LESBIAN: Lesbian Encounters: The sexual encounter occurs even if you create a female character, which opens the door to same
sex relationships.
---
Läs även andra bloggares åsikter om ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det värsta är att dom antagligen inte skojar. Dom letar efter allt som kan ha med sex och speciellt homosex att göra och tycker på fullt allvar att det är det värsta som finns. Att många spel går ut på att döda människor? Det är ju bara naturligt!

stationsvakt@gmail.com sa...

mrarboc: Riktiga knasbollar.

Anonym sa...

Håller nog med där Army of Two verkar lite så där gayigt. Killar som klättra på varandra, som springer tätt bakom varandra, som tar på varandra. Titta bara på deras fallossymboler, hela tiden ståndaktiga och det sprutar saker ur dem.

De får nog gå igenom några sportspel också. Det värsta är väl den typen av spel när runt ett dussin män duschar tillsammans, håller sig tätt ihop och då och då kastar sig över varandra i en ormgrop, pussar, kramar om varandra och det inför tusentals människor.

stationsvakt@gmail.com sa...

Urban: Dataspel över huvud taget är ju lite gay. :-)

Alexandra Einerstam sa...

Varför kan man inte få fram den inbäddade texten när man klickar på ditt youtubeinslag... jag ska ju lägga ut ditt inlägg i sin helhet på bloggen!

stationsvakt@gmail.com sa...

Alexandra: Jag visste inte ens att det fanns inbäddaad text i den. Nå, det kanske finns fler varianter av spelet på youtube.