söndag, januari 25, 2009

Captain's Holiday

Jag sitter i halvmörkret och lyssnar på Captain Beefheart. Snett till vänster om mig ser jag mitt fullbelamrade nattduksbord. Jag betraktar det och undrar på fullt allvar vilken av grejorna på bilden som skulle vara mest värt om man kunde omsätta det i reda kronor.Jag kommer inte på något svar på den frågan, och dessutom känner jag mig lite full, vilket är mycket konstigt då jag inte har kommit i närheten av alkohol sedan nyårsafton. Antingen håller jag väl på att bli sjuk, eller också beror det på musiken.

(Undrar du över rubriken? Captain's Holiday är både namnet på en Star Trek-episod samt på låten jag lyssnade på medan jag skrev det jag skrev).
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

13 kommentarer:

P-E Fronning sa...

Trevligt String-bord. Tyvärr ger det nog inte många kronor men... Har ett liknande själv - med samma lutande hyllplan - men på hjul. Hoppas du slipper sälja dina ägodelar! Inte för att få en sup väl?! Gaffa-tejpen!?! Inte kan du vara utan den?!! Då måste du ju köpa nya strumpor och skor. M a o ingen förtjänst.
;)

Johnny sa...

p-e: Tyvärr, bankomatkortet till trots, så är nog gaffan den som är mest värd. :-)

Kristina af Knusselbo sa...

Jaha, jag tänkte säga bordet men enligt föregående kommenterare var det ju inte mycket värt - jag trodde Stringgrejer var högsta mode? Annars mobilen kanske? En rulle gaffa kan väl inte kosta mer än den? Eller?

Johnny sa...

KaK: Gaffan är nog dyrare än mobilen, skulle jag tro.

Ullah sa...

Jag köpte mitt nattduksbord för fem kronor på en loppis, efter att att Henrik Wallgren hade använt det som instrument i en spelning som inträffade samtidigt på nämnda loppis. Samma dag var det Göteborgsvarvet, och jag var tvungen att slå mig in bland löparna med mitt nattduksbord i famnen för att komma hem. Därför är detta bord mig mycket kärt och jag vill inte skiljas från det.

Johnny sa...

Ullah: Ett nattduksbord kan vara intimare än man vanligen tänker sig. En sängkamrat, helt enkelt.

Anonym sa...

Johnny!
Äter du makrill i tomatsås vid sängen (i sängen?!)?! Eller är det tonfisk?
:-) Molly ginger.

Anonym sa...

Är det SNUS?!
:-)Molly G.

Johnny sa...

Molly: Snus är det.

P-E Fronning sa...

Johnny och KaK:
Angående String-grejor. Visst är det ganska populärt men det gjordes och finns å andra sidan mycket sånt att köpa. Som det mesta beror pris på tillgång å efterfrågan men även skick (verkar så där) och om man hittar "rätt" köpare. Kolla gärna tradera efter liknande. Jag kan ju förstås ha fel. Men någon förmögenhet representerar det iaf tyvärr ej. Sorry.

Johnny sa...

p-e: Jag har en vägghängd rackare i köket också. Jag funderar inte på pengar, utan de är snygga bara, stringgrejorna.

P-E Fronning sa...

Appselut. Här finns det massor av stringisar också :)

Johnny sa...

p-e: string it like Beckham. :-)