torsdag, januari 22, 2009

Carola sugerMan kanske inte ska hålla på att märka ord och så, men heter det inte suget efter? Jag menar - man kan vara sugen något som man känner suget efter.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , / "Carola om de
stora krisåren"

10 kommentarer:

Peace in mind sa...

Man ska visst märka ord, speciellt när såna där sugiga brudar öppnar munnen...

Johnny sa...

Pim: Jag läste artikeln i pappersform, både exp och ab, och jag fick intrycket av att hela grejen var en enda reklam för att man skulle köpa tidningen filter, för den nämndes alltför många gånger.

Ullah sa...

Visst har du rätt. "På" är liksom en universalpreposition som folk tar till när de inte kommer på (vet) vad det skall vara.

Ullah sa...

Och Filter, vad är det för ett namn? Ger bara dåliga associationer: cigarettfilter, dammsugarfilter, avloppsfiler. Det som samlar upp skiten! Det är väl det den publikationen gör, antar jag.

Johnny sa...

Ullah: Jag fick också cigg-vibbar.

Ludmilla sa...

Jag tycker att det är bra att du håller efter det svenska språket. De där 80-talistjournalisterna har verkligen inte respekt för vårt fina språk. Heja, Heja! : )

RvS sa...

Tidningen Filter är skitbra!

Inte läst AFT eller EXP dock, om detta.

Johnny sa...

Ludmilla: jag är inte heller jättebra på språket, så mina anmärkningar är lika ofta frågor jag ställer mig.

RvS: Är den? Okej, jag tror dig. Visste inte att den fanns ens.

RvS sa...

Den är mycket bra, detta kommer:

"Vi har träffat Carola Häggkvist som berättar om varför hon känner sig utanför, och hur hon ska ta revansch – på hela svenska folket.

Skådespelaren Noomi Rapace förklarar varför hon de senaste åren hängt med danska xxx, bara ätit protein, tränat kampsport och slutat raka sig på kroppen. Kan några svenska reklamare, med hjälp av färskpotatis, champagneflaskor och italienska stålstavar, lyckas lansera en egen vodka – i Ryssland? Författaren Stig Claessons, Slas , son berättar om sin pappas missbruk av alkohol och rohypnol.

Dessutom: Den vemodiga berättelsen om hur värmländska Deje gick från framtidsort till ansamlingsplats för gammal plast från hela Europa. Eric »Brev till samhället« Ericson berättar om sin sociala fobi. Därför är »grön el« en bluff. Gourmetmaten som ger dig diarré. Och mycket mer…"

Johnny sa...

RvS: Låter lite gamla Z. Stämmer det?