måndag, februari 23, 2009

Böcker, böcker

Här ses mitt helt nya lånekort sväva fritt över Steven Saylors 'Venuskastet', och det helt utan hjälp från Photoshop till på köpet.Idag insåg jag att jag faktiskt inte hade någon mp3-spelare längre, och att ett nytt lånekort måste införskaffas. Sagt och gjort. Boken jag var ute efter fanns faktiskt på Skogåsbibblan. Jag såg den inte först, men bibliotekarien visade mig bort mot deckarhyllan, och där stod den. Jag funderade på en annan bok också, men den får vänta eftersom jag förhandsbokade en bok att hämta på lördag - en riktig tegelsten - och nån måtta på läsning får det ju faktiskt vara.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 kommentarer:

Pumita sa...

Nu när du har skaffat dig nytt lånekort kan du låna ljudböcker från bibblan - inte till en mp3 då men såna som man lyssnar på i datorn. Bara som ett tips.

jansson sa...

Pluras bok rekommenderas! Själv uppskattade jag den första delen mest. Den andra hade jag redan läst mycket av genom svarta bloggen. Men som sagt, den rekommenderas!

Johnny sa...

Pumita: Jag skulle inte ha tålamod att sitta bredvid datorn och lyssna. Ljudböcker för mig funkar bäst i lurar när jag ska sova, diska eller åka till och från jobbet.

jansson: Okej, den står på to do-listan.

Pumita sa...

Du har ingen bärbar så du kan halvligga i soffan då?

Anonym sa...

Är det inte litet fuskigt att bara "lyssna" (passivt) på en bok?
Kan man sedan säga att man har läst boken?
M v h Molly Ginger, den läsande.
:-)

Johnny sa...

Pumita: En bärbar dator i sängen låter obekvämt. Såvida den inte är uppblåsbar: Uppblåsbara Bärbara. :-D

Molly: Lite så tänkte jag med när jag började med ljudböcker för ett par år sedan. Men faktiskt, med rätt uppläsare kan "läsupplevelsen" faktiskt bli större än om man läser själv. I alla fall händer det då och då.

Pumita sa...

HAHA, du får ha´na på sängbordet eller på golvet under sängen... det måste väl ändå sladdarna räcka till. =)

Johnny sa...

Pumita: Usch, tala inte med mig om sladdar. De har invaderat mitt hem.