torsdag, februari 12, 2009

Sten i glashus

Det känns som att lärare som kräver kepsfria elever under lektionstid lite grand kastar sten i glashus. Åtminstone om den här skulle göra det.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

Ch. sa...

Det där med keps är ju ett gammalt skoldilemma. liksom tuggummi, gå på toalttet, komma sent etc. Det borde inte få ta nergi och jrfat från skolarbetet. Det borde bara vara på ett visst sätt helt enkelt! Sen skiter jag i vilket.

Anonym sa...

Det finns ingen rättighet att få klä sig hur som helst i skolan eller på allmän plats bara för att det är ens "identitet". I så fall skulle nudister kunna kräva att få gå nakna på jobbet eftersom nakenhet tillhör deras "identitet". Men det dröjer väl inte länge förrän det också händer i Sverige.
Kung Carl

Johnny sa...

Ch.: Exakt. Regler är Regler. Uttrycka sig själv kan man göra på fritiden (säger jag som av lärarna upplevdes som ganska störande, åtminstone i låg och mellanstadiet).

Anonym: Min ståndpunkt är att den som "äger" stället är den som bestämmer vad som gäller. Det må vara en skola, en krog eller en simhall.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
World traveller sa...

Jag jobbar/har jobbat eller vistats kortare eller laengre perioder i foeljande muslimska laender: Afghanistan, Irak, Kuwait, Saudi-Arabien, Foerenade Arab-emiraten, Malysia, Indonesien, Libanon, Egypten, (Kenya), Azerbadjan, Uzbekistan.

Och jag kan garantera dig att det finns inte manga svenskar som vill leva under islams fortryck. Det aer en ondskefull religion, inte tal om annat. Sen att det finns bra manniskor som raakar vara muslimer aer en helt annan sak.

Sen verkar du inte ha en aning om den forfoljelse som bedrivs av icke-muslimer i ovanstaande laender, undantaget Malaysia och Kenya kanske. Aer du icke muslim saa klassas du som en andra klassens medborgare och har inga raettigheter. Dessutom fordrivs och moerdas icke-muslimer i dom laenderna, allt sker i liten skala saa att det inte vaecker uppmaerksamhet, ett mord haer, en bilbomb daer, en vaaldtaekt haer och ett raanmord daer (se Libanon t.ex.).

Jag tycker man kan skoenja samma taktik haer, och den verkar ju fungera alldeles ypperligt.

Johnny sa...

Jag har plockat bort några kommentarer. Man får naturligt tycka vad som helst om islam, men dessa kändes alltför masskopierade och spammiga.