onsdag, mars 18, 2009

Andra har redan gjort det

Jag antar att de flesta har upplevt samma sak som jag gör just nu. Man vill skriva om något, men så ser man, när man går igenom twingly-länkar och sina rss-flöden, att andra redan har gjort det - och dessutom så mycket bättre och seriösare än man vet med sig att man själv skulle ha åstadkommit. Ja, så blir det att man skiter i't, och istället författar en liten klagoskrift som denna.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,
---
(Det jag tänkte skriva om, och som jag sket i, var grejen om att Kleopatra var av afrikansk härkomst - eftersom hennes systers mamma hade ett "afrikanskt skelett". Kleopatra och syrran hade samma pappa, men inte samma mamma, varför tesen spricker. Men med det inte sagt att Kleopatra ändå kunde ha haft en afrikansk mamma, även hon - man vet inte).

Kleopatras syrra.

6 kommentarer:

Peace in mind sa...

Exakt vilken anledning har du att bry dig om någon annan redan "tagit" ditt ämne? Dina vinklar och ditt sätt att behandla företeelser är ju bäst. (Erkänn bara lite att det var det du ville höra?)

Sedan skulle jag vilja tillägga att det knappt kan bli seriösare än att blogga om Kleopatra och hennes syster. Åtminstone inte bland mig och mina små blonda blondinbellakompisar. Vi fattar typ ingenting...

Johnny sa...

Pim: "Erkänn bara lite att det var det du ville höra" - nä, jag vägrar erkänna.

Det är förresten lite lustigt att man bloggar om sina favoritämnen (ja, alla har ju sina små käpphästar), för man vet ju att inte särskuilt måmnga bryr sig. Ändå gör man det.

Peace in mind sa...

Och ändå kommenterar de...alla spooky inlägg. Man känner stor tacksamhet, eller nåt.

Johnny sa...

Pim: Ja, kommentarer har det ofta blivit, och jag är DIG och alla andra väldigt tacksam. .-)

frktjatlund sa...

Så känner jag hela tiden. Jag förstår inte hur folk kan få till femtielva rader om en åsikt, som jag bara skulle få till på fem. Och så futtiga åsiktsyttringar är knappast seriösa.

Johnny sa...

frk: Å andra sidan är det fler som orkar läsa fem rader, än femtioelva. :-)