lördag, april 18, 2009

Drömmar och fett

Det sägs ju att drömmar - eller drömsömn - är viktigt. Lördagsmorgnar, då brukar jag sova länge. Det är knappt jag vill gå upp. Drömmarna slutar liksom inte, utan trots att jag börjar komma till medvetande så kan jag välja att ligga där i halvtrance och falla tillbaks i drömmarna, om jag vill.

Antagligen är det veckans osovande och odrömmande som tas igen på lördagarna, det som har missats i veckan. Vad var det jag låg och vältrade mig i nu i morse? Fan, nu minns jag inte, men ofta handlar det om hav och sjöar; vatten över huvud taget, så det var säkert nåt sånt.

På tal om att vältra sig, förresten, så kan man vältra sig i mycket. Fett, till exempel. Jag var lite osäker, eftersom det har fluktuerat en del, men nu vet jag att jag åtminstone har lyckats tappa ett par kilo på ett par veckor. Jag är egentligen ingen person som alls brukar uppfattas som tjock, men magen vill jag bli av med. Det lustiga är att magen är ganska oförändrad. Så vars har kilona tagits från? Jag har inget fett på andra ställen på kroppen, utom där på framsidan då - så var?
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

Elisabet sa...

Har du kollat brösten ..?

Ja, man vet aldrig.

Män i din ålder brukar få små tuttar.

Titta efter noga ..-)

(Det vet alla kvinnor, att börjar man banta, inte försvinner rumpan eller låren, näää, det enda man kan tänka sig att ha kvar, det tackar för sig först av allt ...)

Johnny sa...

Elisabet: Hmmm... brösten. När jag har bar överkropp och råkar hamna framför en spegel blir jag alltid lika förvånad. Jag brukar tänka:
- Där står ju Marcus Schenkenberg!

Elisabet sa...

Jo, jag skulle tro det ..-))