fredag, april 24, 2009

Lite av varje

Ibland blir det rätt knasigt när man ser fel. Jag satt och bläddrade i sydsvenskan när blicken föll på en rubrik:Jag tyckte det stod jättetant.

Jättetant rimmar ju inte på jättevarmt direkt, men det är det verkligen nu. Jag var ute i bara skjortärmarna nyss - stod på en stege och plockade ner en slags affischer. I morse slopade jag vinterjackan för den här gången, och okej, jag fick frysa lite på vägen till jobbet, men när jag går hem ikväll lär kavaj vara perfekt.

Jag såg förresten en kul grej jag ska testa i helgen. Det var inne på JohnnyBuchwald.com som jag hittade en liten tutorial om hur man kan göra snygga swirleffekter i PhotoShop.

Och på tal om bilder - den här kameran skulle jag vilja äga. Inte bara för att den kanske är bra, men för att den är så jäkla snygg.
---
Läs även andra bloggares åsikter om

4 kommentarer:

RvS sa...

Jupps, snygg kamera (gillar den oliv/slime-grön också). Grymma specs, fast dyr (typ 3.900:- eller?), nästan lika dyr som Canon G10 som ju lär vara bättre - men inte är samma sorts kamera.

Johnny sa...

RvS: Fast det priset var rätt normalt för bara ett par år sedan, på en halvdassig kamera.

RvS sa...

Jepps det var det (priset).


Men tänk på att man kan tappa kameran eller att blixten kan gå sönder (de slits ut) efter ett eller ett par år. Still the best är en beg. Nikon D40 för 2000:- beg. på blocket, eller en billigare ny vanlig kamera, runt 1000:-.

Jag är sugen på en sån där SONY som sparar bilder på diskett, finns ibland på blocket för en 3-500:-!

Johnny sa...

RvS: Föregångaren till Nikon D40 hette Nikon D50. Vad konstigt de räknar.