onsdag, maj 13, 2009

En rätt bra idé, åtminstone för mig

Jag gillar ju att ta kort på folk. Tyvärr är jag inte särskilt modig när det gäller sånt, så det har mest blivit på avstånd-bilder och bakifrån-diton. Men idag missade jag mitt tåg och det blev till att hänga på centralen i tjugo minuter. Då kom jag på att en tågstation, det är ju fan ett bra ställe att träna upp sin modighet på; alla är på väg någonstans och är de inte det så reflekterar de inte särskilt över en fotande typ, eftersom det antagligen är rätt normalt på en tågstation att folk fotar.
Så det är mitt tips, om du som jag är lite foto-feg, plåta på en station av något slag.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

Peace in mind sa...

E re typ som en utmaning då? Alltså att jag borde köra ner till min lilla station och smygfota några skåningar? Fö gillade jag bilden med den svischande människan...

På min station är det liiiite mindre action tror jag, och inte så trångt. Smygfotografering där kanske trots allt inte är nån lysande idé:(

Johnny sa...

Pim: Nä, på en pluttestation funkar det kanske inte. Du får antagligen anställa en eldsvåda eller en översvämning för att samla ihop en folkmassa. :-)

Anonym sa...

Batterierna är laddade och minneskortet tomt, ska passa på och fota som en riktig turist imorgon!

Johnny sa...

mrarboc: Lycka till. Att leka turist är lite som att ha mörka solglasögon på sig - man känner sig dold och inkapslad på ett skönt sätt.

Petronella sa...

På pluttestationen där jag jobbar kan man gå utanför dörren och ta kort på tre-fyra alkisar som står och hänger.

Det krävs det inte så mycket mod för. (de är så borta att de inte skulle märka något)

Johnny sa...

Petronella: Jag brukar få för mig att jag ska plåta fyllon ibland, men på nåt sätt får jag alltid dåligt samvete, så jag låter oftast bli.