lördag, maj 23, 2009

Styrs dina vänner av en "kuato"?

I filmen Total Recall får Arnold Schwarzenegger nöjet att göra bekantskap med en viss Kuato. Denne Kuato är en utväxt på en annan persons kropp. Science Fiction, jovisst, men inte så ovanligt som man kan tro.

Häromdagen, när jag var på väg till bio (jag skulle se Star Trek) träffade jag på Alexandra där hon stod vid en valstuga och utsatte omgivningen för socialdemokratisk propaganda. Vi pratade en stund och sen begav jag mig vidare. Jag märkte väl inget ovanligt egentligen.Men nu, nu när jag har tömt kameran och sitter och tittar på bilderna ser jag vad jag inte såg då: Hon har en liten "kuato" i huvudet!!!Ganska läskigt, eller hur. Jag började titta på andra bilder jag hade i mina olika album, och se på fan, det fanns "kuatos" på en hel del människor därute. Men man ser dem nästan aldrig live, så att säga, utan de syns nästan alltid bara på foton, och då särskilt foton innehållande flera människor. Min teori är att de inte vill synas - de vill styra sina värdkroppar i det fördolda.

Så när man tittar åt deras håll glider de snabbt in i värdkroppen igen. Men fast de verkar vara snabbare än ögat är de tydligen inte snabbare än kamerans öga. Och det är så vi kan komma åt dem. Jag föreslår att du nu går igenom dina fotomappar och ser efter om det döljer sig "kuatos" även på dina vänner, och därefter tar ställning till vad du ska göra åt saken.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

8 kommentarer:

Plastfarfar sa...

Ser ut som Arnlod the Governator. Bäst att se upp.

Terra sa...

:D

Johnny sa...

pf: Jupp, ingen går säker.

Terra: :-)

Alexandra Einerstam sa...

Kuato? Där ser man - och den dyker upp när jag håller på med "socialdemokratisk propaganda"?

Johnny sa...

AE: Din Kuato ser lite moderatig ut, tycker jag. Han kanske styr dig höger mot din vilja? :-)

Alexandra Einerstam sa...

Den blev ju snygg när du lade "svartvitt" på mig och min "kuato"... kan du inte "gråa" kuato, så jag kan lägga den i mitt album Valarbete 2009.

Alexandra Einerstam sa...

jag menar runt mig och min kuato

Johnny sa...

AE: Var det inte det jag hade gjort ... gråat runt er två?