måndag, juni 15, 2009

Bilder från Iran

Det händer en hel del i Iran just nu, och på sidan "The Big Picture" kan man, som sidans namn antyder, se en hel del stora bilder på't. Här.
---
Läs även andra bloggares åsikter om ,
/ ab, exp, dn, svd, ssvd

7 kommentarer:

Terra sa...

Riktigt starka bilder på den sidan. Tack för tipset.

Johnny sa...

Terra: Det är nästan alltid superbra bilder inne på "The Big Picture".

Terra sa...

Ska lägga in den i min reader.

Johnny sa...

Terra: Gör det. Jag blir alltid likan glad när den sidan dyker upp i min reader.

Magnus sa...

Snyggt tips. Iran lär också vara ett av världens bloggtätaste länder, får leta upp någon sida som samlar ihop engelskspråkiga bloggnyheter från Iran, för jag antara att en sådan finns. Ungefär som den här sajten, som sänder vidare nyheter och så från olika tv-bplag i mellanöstern över webben: http://www.linktv.org/mosaic

Johnny sa...

magnus: bra länk. tack.

Anonym sa...

Vi har ju själva en sittande Alliansregering som har ljugit detta folk rakt upp i ansiktet och till och med hamnat i regeringsposition pga dessa röster.En av frågorna handlade om fildelningen där lögnaren och tillika statsministern Fredrik Reinfeldt mycket riktig sa att detta inte var en prioriterad fråga där man naturligtvis inte skulle kriminalisera en hel generation Svenskar ... Jo ,det såg vi hu hur det nu gick med detta löfte samt måååånga fler.

När detta då händer i t ex Iran pratas det om mygel och bluff i pressen men när en Svensk Regering gör liknade saker är det uppenbart helt okey.Demokrati ... !?.Ja , kanske för en liten klick men inte för resten av medborgarna där dessa ibland uppenbart gillar att vara manipulerade och styrda av andras lögner.Inte alla men tyvärr allt för många.

Smiley