måndag, juni 15, 2009

--- onsdag, juni 15, 2005 ---

Tillbakaflyttbestyr

Håller på att flytta tillbaks till lägenheten. Har varit evakuerad pga flytspackelsanering i ett par veckor. Lägenheten är full med omöblerat möbelemang och 1 miljon böcker. Var gardinerna ligger vet jag inte.

Oväntat problem: När flyttgubben skulle koppla in strömmen till frysen började den brinna (frysen alltså, inte flyttgubben). Sedan när jag skulle slå på strömmen till kylskåpet började det också brinna. Men då var det för sent att ringa värden och be om nytt.

En sån här ultravarm dag skulle man ju ha till att bada istället för att flytta. Äldsta sonen sommarjobbar som sommarfritidsledare och han fick bada. I Rudansjön. Den vet jag av erfarenhet är varm och skön. Annars finns ju Hellasgården. Förresten ska dottern doppa sig i dalarö i morgon. Önskar jag kunde hänga med, men lägenheten kräver sin tribut.

Men nu har jag internet i alla fall. Lite tragiskt att jag har längtat så. Så nu bestämmer jag mig inför sommaren: mindre internet - och mer öl. Mer socialisering alltså.
---
Tillägg: Nu har tv:n pajat också.
Tillägg 2: Ny kyl och frys installerade.
Tillägg 3: Tv införskaffad.


0 kommentarer

---
Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

Anonym sa...

TV och Dator är väl de två ting som är svårast att vara utan om man nu väl vant sig vid dom.Men det är ju klart sen så kan man ju inte vara utan bilen , snusen och cigaretterna heller.För att inte förglömma ölen och alla dessa ständiga sex stunder med lilla tanten.Hmmm ett elände att vara beroende. :)

Lightning