fredag, juni 26, 2009

Thriller

Jag var arton år när Thriller dök upp i skivdiskarna, och jag fattade ingenting. Alla tycktes veta vem Michael Jackson var - utom jag. Jag kunde inte förstå hur någon kunde ha blivit så fruktansvärt stor så snabbt och med bara en skiva i bagaget. Vid det laget hade MJ funnits på skivor i tio års tid, men det visste ju inte jag, och tyckte därför detta bara var märkligt och överdrivet.

Så småningom uppdaterade jag mig på honom och skaffade mig lite koll. Jag blev aldrig något riktigt fan, men hade samtidigt svårt att bortse från kvalitén i det han gjorde. Nu är Michael Jackson död.


---
Läs även andra bloggares åsikter om , / dn, dn2, dn3,svd, svd2, svd3 ssvd, exp, ab, ab2, ab3, metro, gp

5 kommentarer:

Håkan (hakke) sa...

När videon till Thriller kom minns jag att recensenterna pratade mest om bildtekniken. De var mer fascinerade av hans snabbväxande varulvshår än av musiken.

Plastfarfar sa...

Hm. Michael Jackson har ju varit död länge, säger The Onion. Dom kan man ju lita på :-)

Johnny sa...

Håkan: Samma här. Jag minns att jag själv var mest fascinerad av det. :-)

pf: The Onion kan vara jävligt roliga så att man sitter och fånler framför datorn. Det gjorde jag när jag läste det här:
http://www.theonion.com/content/news_briefs/archaeologists_discover?utm_source=b-section

Peace in mind sa...

...var också arton då...och fattade lika lite som jag gör nu...

(mer än att mannen? är död nu)

Johnny sa...

Pim: Nog är han död alltid. Och redan några timmar efter att han dog började det dyka upp elaka skämt om honom på nätet, typ: "He's molesting angels now".