fredag, juli 03, 2009

Det blir nog, om inget oförutsett händer, bara vanligt bloggande

Efter idag börjar min semester - "åskskurar och svalare väder väntas framöver", hörde jag på tv:n nyss. Så brukar det vara och vafan - jag ska nog ändå inte göra nåt särskilt. Jo, en sak vet jag att jag kommer att göra. Min erfarenhet säger mig att jag kommer att blogga.

Jag har haft olika föresatser de senaste åren, när det kommer till semesterbloggande. Ibland har jag tänkt att jag ska ta ledigt från bloggandet, och ibland har jag funderat ut olika bloggprojekt. Men när det kommer till mig så brukar både företsatser och projekt mynna ut i samma sak till slut - det blir lite vanligt bloggande bara.

Nå, det är möjligt att det blir mer fotograferande och filmande än under vinterhalvåret, men i stort sett vanligt. Att väldigt få läser min blogg på sommaren tycks inte ha nån inverkan på mig. Så här mycket/litet bloggade jag de senaste årens julimånader:

Juli 2005: 93 poster.
Juli 2006: 109 poster.
Juli 2007: 117 poster.
Juli 2008: 83 poster.

Så om jag håller mig någorlunda till statistiken blir det väl runt 100 poster även denna Juli. Å andra sidan kan ju vad som helst hända - jag kan drabbas av combustio spontanea eller så kan min dator göra det, sånt vet man inte, men antagligen rullar det väl på.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nja man kunde nog skippat nätet de närmaste åren med tanke på samma frågor som dyker upp hela tiden.Här är dagens bidrag i nämnda notis ...

NetRunner V2

Johnny sa...

netrunner: du som gör så mycket bilder och sånt, varför lägger du dem inte på en hemsida eller en blogg?

Peace in mind sa...

Jag hoppas på full bloggrulle...du vet...jag KAN bara inte låta bli...hänger och skickar de mest korkade kommentarerna:)

Johnny sa...

Pim: Det gör du verkligen rätt i.´:-)

Sjumilakliv sa...

...Combustio Spontanea?

Johnny sa...

Sjumilakliv: Detta.

Magnus sa...

Spionen lägger pussel - behåll din bit!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5471225.ab

:>

Det är ju möjligt att hon inte tog med särskilt mycket hemligheter eller firekt avslöjade att "min man ska bli chef för..." men på höga miltära poster etc är ju vardagliga detaljer som kommer ut en säkerhetsrisk. Bakläxa!

Johnny sa...

magnus: jisses vad pinsamt