tisdag, september 08, 2009

Ballongtömning

I min sista post i Östersjöfestivalbloggen nämnde jag nerplockandet av en ballong. Detta nerplockande blev inte av förrän idag. Eller av och av förresten, i skrivande stund är ballongsatan fortfarande inte tömd. Jobbigt var det, och jobbigare blev det pga detta, till på köpet.

Men då jag trodde att det skulle gå smidigt riggade jag upp min kamera. Nåt ska man ju använda kameran till, och varför inte till filmande av nedplockandet av en ballong, tänkte jag. Äsch alltså, filmjäveln blev hela fem minuter lång ... och då är den ändå tvådubbelt uppspeedad.

Det är inte kul att se sig själv på film, inte när man har en flint som man endast ser just på film, men glömmer att den finns när den inte filmas. Dessutom gör jag mig lite löjlig vid ett par tillfällen - jag lägger mig på ballongen för att pressa ur luft (eller helium då), och då ser jag ut att ha sex me'n. Hå hå ja ja.En sån här ballong har tio kilos lyftkraft. Fatta hur mycket det är.
---
Läs även andra bloggares åsikter om

9 kommentarer:

Mia sa...

En eloge till dig Johnny! Starkt jobbat :-)

Mjömark sa...

Heliumröst?

Jan E sa...

Måste säga att jag inte fattade vad du höll på med. Är balongjäveln dyr? Annars hade väl en vass kniv varit ett adekvat redskap?
Hursomhelst var det fin underhållning ;-)

Johnny sa...

Mia: Tack. Starkt jobbat med deckarna/däckarna.

Mjömark: Vågade inte.

Jan E: Du ska veta att medan jag löjlade mig med ballongen där så önskade jag hett att jag hade fått använda en machete istället.

sangvinisk sa...

Tack Johnny för denna 5 minuter långa investering av lärdom. Jag vet nu hur jag ska bete mig då eller om jag hamnar i samma läge. Hmm varför fick du inte skära sönder? Det stod ju 09 på den inte diret återvinning på´n iaf inte på bnra länge.
Men som vanligt dina filmer får mig allt som oftast att le och du lyckades även denna gång.

Larsson sa...

Kul film men den skulle ha vunnit på att ha klipps ner till hälften eller så...

Johnny sa...

sangvinisk: De som äger ballongen är sjuka, så jag hade ingen att fråga. Nästa ballong som hamnar under mitt ansvar smashar jag.

Larson: Fast då hade du missat viktiga moment av kunskap om ämnet. :-)

Elisabet sa...

Du är bara den mest underbara bloggare som finns! Och vilken PERFEKT musik till!

Johnny sa...

Elisabet: Tack. :-) Ja, Benny Hill-musiken förhöjer det mesta.