tisdag, november 17, 2009

BEN HUR LIVE

De gula prickarna på bilden här bredvid visar ställena där BEN HUR LIVE spelas, och som synes är inte Sverige prickat. Men nå, jag antar att det inte finns några tillräckligt passande arenor här, och förresten säkert inte tillräckligt publikintresse heller.
Det var i SvD jag läste om showen och om BEN HUR i största allmänhet. Läs den själv vetja, den var intressant. Här är en trailer till BEN HUR LIVE.Om den föreställningen/showen är nåt att se vete fan, men snuttarna på YouTube tyder ju på det. Filmen BEN-HUR dock, den från 1959, kvalar i alla fall lugnt in på min personliga topp 10-lista.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

Henrik sa...

Påminner om min och en kompis drömmar att göra Conan Barbaren till nycirkusföreställning för ca tio år sedan. Den hade förmodligen inte blivit lika fet, men åtminstone hans överkropp hade lätt matchat överkropparna i klippet.

Johnny sa...

Henrik: Bra idé ändå. Fast en musikal kanske vore ännu bättre. Tänk när han som liten börjar dra i det där hjulet eller kvarnen eller vad det är, och växer upp till stor och stark. Då kunde han sjunga nåt mäktigt.