lördag, november 07, 2009

Gissa filmen

Jag har haft en sån där innesittardag. Jag har kanske inte svininfluensan direkt, men nån jäkla basilusk härjar inom mig. Skönt att sitta inne då. Har hängt framför YouTube rätt mycket. Folk lägger ju som bekant in hela filmer där, uppdelade i bitar, och en sån har jag sett.

En liten snutt kändes märklig - jag klippte ut den. Det som kändes märkligt var att just den snutten kunde ha plockats ur en helt modern musikvideo på mtv - fast filmen jag såg är över trettio år gammal. Jag tänkte att du kunde försöka gissa vilken film jag såg.

Snutten var bara några sekunder lång, så jag upprepade den några gånger, och jag lade lite sån däringa hiphop på'n. Gissa nu.Tror du att du kunde svaret? Var det svårt? Nå, här är filmen jag såg.
(Det är möjligt att man måste vara inloggad på YouTube för att se filmen).
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 kommentarer:

ab sa...

Jag klickade på länken och hittade ingen speciell film, bara en sida med en massa filmer. Så vilken var det?

Wv säger splat, men tror jag inte på.

Johnny sa...

ab: Det är möjligt att man måste vara inloggad på YouTube för att se filmen. Jag vet inte. Fast det jag ser är delar av en och samma film.

ab sa...

Men kom igen, jag är ju nyfiken! Vilken film är det, kan du inte länka till Youtube direkt? Jag är förresten inloggad där :)

ab sa...

Okidok, nu klickade jag igen! Och fattade. Jag visste inte att en hel film kan vara samlad på en sida.

Lustigt det där att man som kvinna kan vara synd i sig själv bara för att man vickar på ändan.

crex sa...

Knepigt. Den där hiphop-musiken påverkar en när man ska tänka, men kom på att man ju kan stänga av den, doh. Har ingen aning om vad det är. Gissar vilt på Vanishing Point från 1971.

Johnny sa...

ab/crex: Antagligen blev det lite komplicerat när jag länkade till en sån där uppdelad fil, Men nu är vi så längst ner i kommentarerna som jag kan ju skriva det rakt ut:
Jesus Christ Superstar.

ab sa...

Som jag såg i Köpenhamn på sjuttiotalet, tror jag det var... med Bruno Wintzell.

Johnny sa...

ab: Sedärja. Filmen är bra.