torsdag, november 19, 2009

Mustasch-testamente

Den senaste tiden har jag, halvt på skoj och halvt på skämt, odlat en mustasch. Den är en slags mashup av en tangorabatt och en vanlig bonnmusche. Alla säger att jag borde ta bort den, men än så länge håller jag ut.

Fast en sak har jag tänkt på, och det är vad som händer med mustaschen ifall jag skulle dö knall fall, bara sådär. Skulle den få sitta kvar då? Sjukhuspersonalen skulle nog inte raka bort den, försåvitt de vet kan ju mustaschen ha varit mitt allra viktigaste kännetecken.

Mina nära och kära vet ju att den inte är det, så skulle de i så fall be personalen att ta bort den? Skulle de göra det själva? Skulle de veta att jag hade velat ta bort den? Nä, de vet ju inte. Så man kan se den här bloggposten som mitt mustasch-testamente; ifall jag dör plötsligt - får en hjärtattack eller en komet i huvudet - ta bort den ni.
---
Läs även andra bloggares åsikter om

6 kommentarer:

Gudrun sa...

Men tänk om den bortrakade mustaschen lämnar en gråvit eller på annat sätt avvikande hudton just där mustaschen suttit? Då kanske det varit bättre att den sitter kvar? Eller föredrar du att det sminkas bort? Själv tycker jag om mustasch om det är elegant och välansat. Ofta ger mustasch karaktär åt ett ansikte. Jag som hänger med Anders F, vars mustasch kommit att bli signifikant; ja nästan ett varumärke, vet vad en plötsligt bortrakad mustasch också kan göra med ett utseende.

PS. Jag är ofta här och läser på din blogg. Dock hinner jag inte kommentera så ofta jag vill (Idag hann jag dock med)...men käser dock dagligen. Tack för många intressanta små iakttagelser och funderingar.DS

Johnny sa...

Gudrun: Tack. :-)
Jag prenumererar på dina youtube-filmer.
Och mustaschen ja, den blir nog inte långvarig misstänker jag.

Magnus sa...

Johnny, tänkte just häromdan att din profilbild är väldigt lik Anders F. - foton av honom från 80-talet då. Både solbrillorna och mustaschen...är det en hommage?

Johnny sa...

Magnus: Nä, det är ingen homage. Men Anders F är värd alla homager han kan få .. så vi kan ju se det som en homage ändå. :-)

Den Ystre sa...

När den växt till sig skall du raka den mycket smalt, tycker av bilden att döm att du skulle se urtjusig ut i en John Waters-mustash (no homo)

Bildexempel:

http://1.bp.blogspot.com/_qCCJ3O0FfMU/Sf0h5CTxJWI/AAAAAAAAANs/y8JOm3LhBHc/s400/John-Waters.jpg

Johnny sa...

Den ystre: John Waters mustash ÄR verkligen en larv!