onsdag, november 25, 2009

Tröjfrustration

Jag har kollat på nån slags konst-tjohejsan-paneldebatt idag, och då stört mig enormt på DN:s konstkritiker Jessica Kempe. Eller snarare - hennes tröja. Jag har känt samma känsla man känner när man ser en droppe snor hänga halvvägs ur någons näsa, eller den känslan man känner när man tror att man ska nysa men det inte kommer nån nysning.Alltså, kan inte den kvinnan antingen dra upp tröjan ... eller slita ner den? Gjorde hon bara vad som helst så skulle jag vara nöjd. Som det ser ut nu är det bara så jävla halvvägs på ett störande vis.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

Elisabet sa...

Och jag har legat på soffan Ektorp och så där lite halvt om halvt följt en debatt med ungdomar och politiker .., jag vet inte ens hur jag hamnade där.

Jag irriterade mig på en moderat-politiker från Norrbotten som hela tiden tog tid från de övriga.

En man, ska väl sägas.

Johnny sa...

Elisabet:
Han går som en karl
Han ser ut som en karl
Med en kropp som en karl
Och han tar tid från de övriga som en karl ska. :-)

Gudrun sa...

Apropå kläderna så tillhör jag den konservativa pryda typen som nte vill se för mycket hud på andra människor. Inte på någon. Inte unga, inte gamla och absolut inte gravida. Debatten ni talar om har jagdock helt missat ; (

Johnny sa...

Gudrun: Debatten har tydligen pågått på kultursidorna, och mynnat ut i programmet jag såg. Har man inte hängt med i debatten - som jag inte har - så blir panelsnacket surrealistiskt kul att titta på.

Ullah sa...

Jag håller med Gudrun om överdriven hudvisning!!! Kallt verkar det vara också.

Johnny sa...

Ullah: Själv har jag inget särskilt emot hudvisning, utom när det handlar om att kläder hamnar halvvägs, som till exempel i det här fallet, eller när folk har jeansen sådär nedhasade över rumpan. Det stör mig.