lördag, februari 06, 2010

Vänta uppe

Jag har ju den ovanan att jag alltid ska sitta uppe tills barnen kommer hem, oavsett att de är över arton och oavsett att klockan är skitmycket och jag behöver sova. Mina föräldrar väntade inte uppe på mig, så det är inte från dem jag har fått den här vänta-uppe-fasonen. Konstigt.

Nåja, vad gör man för att hålla sig vaken? Att se på tv funkar i början av kvällen, men efter tolv är det inte mycket att se, och förresten är det tröttande. Faktiskt, att pyssla med bilder, det kan hålla en vaken. Det är också det jag brukar göra.

Just inatt (02:45) fick det bli animerade giffar. Här är en med lite gyttjebrottning.Jag blev inte så nöjd med den, så jag gjorde en till. Det är Johannes Brost vi ser nu - i filmen Black Jack - när han står och raljerar och snackar lite skit om en trummis. Denne trummis kommer strax att dyka upp bakom Johannes rygg, men så lång är inte den här giffen.Den här blev ganska hyfsad, tycker jag.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 kommentarer:

Anna sa...

Brostgiffen blev verkligen bra. Hoppas att du fick sova lite sen! Jag sitter uppe ibland, men inte alltid. Man får försöka ha lite förtröstan också. Om man måste sova menar jag.

Steffe sa...

Det är helt klart för lite gyttjebrottning nu för tiden.

Johnny sa...

Anna: Jag är en orolig typ, helt enkelt. Fast dottern bor i England, så den oron har jag blivit tvungen att släppa.

Steffe: Jag laddade ner nåt Mondo-jox, och där fanns det en lång snutt.

jansson sa...

Tar dom av varandra BH:arna eller ser jag glest. Eller är det bara önsketänkande?

jesper sa...

Haha Brost dansar och de andra nickar gillande!

Johnny sa...

Jansson: De slits av på bägge två. Men jag lät giffen spolas tillbaks innan det blev nsfw.

jesper: So do we all. :-D