söndag, augusti 08, 2010

Valpollen avslutad

I en vecka har jag haft en poll i bloggens marginal. "Snart val. Vad röstar du på?" var frågan. Nu är pollen över, och så här blev resultatet.Det brukar ju heta: "... är inte statistisk säkerställt", och så är nog fallet även här.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 kommentarer:

Peace in mind sa...

Måste bara säga att du har några sugiga SD-röstare...

Johnny sa...

Pim: SD-effekten skulle jag tro kom sig av att jag bloggade om ordet vågmästare den dagen jag lade upp pollen, och via Twingly hittade nog ett gäng SD:are till min blogg. Åtminstone gissar jag att det är så.

Urban sa...

Nu brukar SD vara ovanligt aktiva på nätet. Mer än de andra partierna faktiskt har jag märkt. De är inte många men de är intensiva.

Lustigt, capchan för mig är typer för denna kommentar.

Johnny sa...

Urban: Jag har märkt att det är mycket synergi kring dessa captchas.

Paradigm sa...

Jag funderar faktiskt lite på att rösta på SD. Som en protest mot att de övriga gör upp om en galen invandringspolitik där till exempel Södertälje tar emot fler irakier än USA och Kanada tillsammans, medan alla infödda svenskar försvinner. För att ta ett exempel ur högen.

Fast jag känner ingen riktig sympati för SD. Jag står för långt till vänster och är inte särskilt nationalistisk heller.

Johnny sa...

Paradigm: Bestäm dig i sista sekunden, och gå på magkänsla.

Anonym sa...

Det blir Sverigedemokraterna för egen del när övriga partier inte velat ta itu med dessa frågor.Nu får de skylla sig själv.Ha en bra dag. :)

Hanna

Johnny sa...

Hanna: Må bäste man vinna, som det brukar heta. Ha en bra dag själv.