fredag, januari 07, 2011

En "hemsida" med bilder

Tänkte jag skulle göra nåt slags hemsidesliknande, en bildsida typ. Mest på kul och på försök. Detta skulle tydligen gå att göra med bloggverktyget Blogger. Så jag gjorde det. Jag skrapade ihop ett gäng bilder och fördelade dem i några teman. Vissa av bilderna var svartvita, så jag fick för mig att jag skulle göra alla bilderna svartvita. I ärlighetens namn så tjänade flera av bilderna inte alls på att bli svartvita, men så fick det bli ändå. Det känns skönt att agera konsekvent. Sidan fick heta: "några svartvita bilder".

9 kommentarer:

Nina Lindh sa...

Din tanke funkade ju bra. Fina bilder, den jag tittade längst på var den med den lilla gamla damen med kappskärpet nere på rumpan och dubbelvikt promenerande.

Vassen i fiskedelen var också bland de bästa. Älskar vass.

Lensbabie sa...

Det där funkade ju förträffligt :)
Hann inte kika så mycket men dom svartvita från Pridefestivalen var kalassnygga och verkligen ett helt annat uttryck i svartvitt.
Nu blev jag lite inspirerad faktiskt
Tack för det :)

Johnny sa...

Nina: Vass ser spännande ut på sommarn, särskilt på kvällen. Och lite läskig på nåt vis också.

Lensbabie: Varsågod. I och med att det är lätt och gratis kan man ju göra en hemsida ibland, istället för en enormt lång bloggpost.

Anonym sa...

Bild nummer två uppifrån på "December 2010" tyckte jag var den absolut bästa av alla de bilder du visar på Din nya Hemsida.

Johnny sa...

Anonym: Tack. DEn hade en slags ljusgrön färg, barrkvisten, och var faktiskt en av dem som hade tjänat på att få vara i färg.

Anonym sa...

Jag tyckte tvärtom faktiskt. Det var just att färgen var den den var som gjorde att jag liksom föll för just den bilden. Snön gjorde också sitt till.

Johnny sa...

Anonym: Åhå, vad bra. :)

Plastfarfar sa...

Ett guldställe för dina hålbilder?

Johnny sa...

pf: Nja ... de känns avlägsna.