lördag, januari 08, 2011

Farsta Centrum i snön

Ungefär tio minuter en kvart tidigare hade jag förvånats över några änder, men de var nu glömda och jag var framme i Farsta Centrum. Inga änder där, men väl en massa snö. Centrumet såg nästan ut som om det hade börjat sjunka ner i det vita. Jag kom att tänka på Forum Romanums slutliga förfall, efter att gradvis ha tappat i betydelse under åren:
"Since it was in a low lying area and the Cloaca maxima had ceased to function, the accumulation of dirt reached such a height that the remains of most of the buildings disappeared."

Jag knäppte av en bild. Jag tycks förresten ofta knäppa av en bild, så många bilder blir det: ".. the accumulation of pictures reached such a height that the remains of Johnnys computer almost disappeared." Nåväl, kameror är till för att användas.


Fick för mig att jag skulle latja lite med bilden, få dess färgsättning att se ut som om den tillhörde nåt bortglömt fotoalbum från typ 1972. Lyckades jag med det?

2 kommentarer:

Michael M H sa...

Stort tack för dina fina stämningsfulla bilder.

Jag håller mig alltid ajour med vad du publicerar genom RSS.

Du har säkert tidigare svarat på frågan men det skulle vara kul att veta vilken typ av kamera du bär med dig för att fånga motiv längs din väg.

Jag bodde en period i Farsta Strand så jag känner lite hemlandstoner när jag kollar dina bilder.

Allt väl
Michael H

Johnny sa...

Michael M H: Tack själv. Min kamera heter Panasonic Lumix LX3.