måndag, maj 02, 2011

Bin Ladin, öl och tussilago

Det är så mycket som sätter igång tankebanor i ens huvud när man knatar ensam omkring på stan. Till exempel, när jag läste Aftonbladets och SE&Hörs löpsedlar, då kom jag att tänka på reinkarnation.


Och det är så många frågor man ställer sig, så många undringar som dyker upp. Till exempel, här nedan har vi en nästan helt urdrucken flaska öl med ett kycklingben stickande upp ur sig. Vars är resten av kycklingen?


Men mest blir det såklart random plåtande hit och dit. Idag plåtade jag en knippa tussilago som var oplockad och vars stjälkar därför hade fått växa sig höga.

4 kommentarer:

Magnus sa...

Dr Dre utlovade efter 11 september 2001 en singel som skulle heta "Kill Bin Laden", med rhymes om hur al-Qaidamannen blir infångad och avrättad. Den kom aldrig ut, men efter tio år är uppdraget åtminstone utfört; sen är det ju en annan sak att det är en ny generation och nya ledare som tagit över inom al-Qaida.

Mentalt är det här stort i USA och jag förstår glädjen i new York och bland anhöriga, men som insats mot terrorismen lär det inte betyda speciellt mycket på sikt.

Johnny sa...

Magnus: Allt jämnar ut sig i längden. Bin Laden är borta - men jag har skaffat skägg. Det är balans.

Magnus sa...

Johnny: men tror du att din dator är lika spännande som bin-Ladens beslagtagna laptop?

Johnny sa...

Magnus: Fan vet.