fredag, juni 17, 2011

Husdetaljer

Knallade längs Grevgatan på lunchrasten idag. Det duggregnade, men var inte kallt. Plåtade lite håglöst, men mest gick jag och surade över att min mobil har lagt av. Nå, då fick jag se ett par rättså sköna detaljer på ett par portar på nämnda gata.


Grevgatan 15. Bor man närmast gatan kanske man kan behöva ett gallerförsett fönster, och varför inte då sätta dit en lite roligare variant än det vanliga rutmönstret. Till exempel ett spindelnät med spindel.


Grevgatan 19. Om man nu ändå har en port - varför då inte sätta dit ett kul handtag istället för ett tråkigt.  En naken man, till exempel.

Sen var det slut på det roliga och jag hamnade på Strandvägen, och började strax gå på kajen, bredvid det duggdroppiga vattnet, och på väg tillbaks till jobbet. Varför lägger telefonjäveln av, bara sådär? Ska köpa en ny - men vilket abonnemang?  Tele2 eller Telenor? Och vilken lur - iPhone eller Samsung? Fan!

6 kommentarer:

Barbro Binda sa...

Abonnemangtips kan jag inte ge dig, äger ingen mobil. Heja mej!

Men älska spindelvävsgaller och herrhandtag kan jag. Skitlätt!

Johnny sa...

bb: Heja dig!

Perre sa...

Skaffa inte T E L E N O R det har jag, skitdålig täckning - jag får gå ut ibland för det är ingen täckning inne

Johnny sa...

Men Telenor är det jag har nu ... och jag har inte haft problem med täckningen.

Anonym sa...

Hnadtaget var skitläckert!

Finns nog inte många som äger en mobiltelefon men använder den så sällan som jag. Använder den enbart om jag är bortrest och har den då bara påslagen om jag själv behöver ringa. Jag inser att jag är hopplöst efter min tid.

Hasse

Johnny sa...

Hasse: Jag är också efter min tid när det kommer till mobiler, men jag tänkte försöka hinna ikapp lite.